Kažu ljubav ne bira, ali...

OSTAVIO SAM ŽENU I DECU ZBOG TAŠTE I NISAM SE POKAJAO! Šokantna ispovest muškarca koji je razorio porodicu zbog ljubavi

Autor Maja Gašić

Zbog odluke mu je pretila kazna od 7 godina zatvora.

Izvor: YouTube/Winnaijatv

Za nekoga je ljubav život i smisao postojanja, a za nekoga je čisto zlo. U slučaju 65-godišnjeg muškarca, i jedno i drugo. Zbog "nedozvoljene" ljubavi, ovaj Britanac je prošao kroz pakao i umalo završio u zatvoru.

Klive Banden i njegova 12 godina starija supruga Brenda naizgled su sasvim običan par sa nešto "neobičnijom" razlikom u godinama. Istina je, zapravo, da su u "srodstvu".

Danas su Klajv i Brenda srećan bračni par. Međutim, da bi konačno i ozakonili vezu, morali su da prođu kroz brojne peripetije. A razlog je baš to što je nevesta zapravo mladoženjina tašta. 

U mladosti se Klajv oženio ženom po imenu Ajrin. Dobili su dve ćerke i živeli vrlo srećno sve dok on nije shvatio da je zaljubljen u drugu - majku svoje supruge.

Kada je konačno priznao Brendi šta oseća, ispostavilo se da mu je ljubav uzvraćena. Otprilike četiri godine ljubavnici su se sastajali u tajnosti, sve dok Ajrin nije saznala za njihovu vezu. Odmah je podnela zahtev za razvod, odbivši da oprosti i mužu i sopstvenoj majci.

Kompletmo cela porodica je okrenula leđa novopečenim ljubavnicima, a prijatelji su se podsmevali njihovoj vezi, verujući da je reč samo o trenutnom hiru, zanesenosti koja će brzo proći. Prevarili su se.

U međuvremenu, Klajv je odlučio da zaprosi bivšu taštu. Čim je buduća nevesta rekla "da", otišli su da se "registruju", Ali nisu znali kakve komplikacije ih očekuju. Klajv je zadržan u policiji, pretila mu je kazna od sedam godina zatvora.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Prema britanskom zakonu, brak između "rođaka" je kažnjiv, a njih dvoje su se baš tako vodili u očima zakona. Ljubavnici su mislili da mogu da zaobiđu zakon, budući da se Ajrin već preudala, a Brendin muž je odavno preminuo.

Par je počeo aktivno da se bori za svoje pravo na venčanje i žalio se Evropskom sudu. Na njihovo sreću, sud je presudio da britanski zakon ne važi u ovom slučaju i Klajv i Brenda konačno su mogli da stanu na "ludi kamen". Od 2007. godine su u braku i nijednom se nisu pokajali zbog odluke koja je razorila njihovu familiju.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.




Tagovi