Ljubav

6 najboljih poza za seks utroje

Autor Men'S Health

U ovoj pozi imate odnos sa devojkom u doggy pozi, dok ona oralno zadovoljava devojku koja sedi ispred nje.

DVE ŽENE + MUŠKARAC

THE DAISY CHAIN

U ovoj pozi imate odnos sa devojkom u doggy pozi, dok ona oralno zadovoljava devojku koja sedi ispred nje. Dr Ket Van Kirk, licencirani seks terapeut otkriva da promena mesta devojaka može ovu pozu da učini još strastvenijom i atraktivnijom.

“Tokom ove poze, muškarac kontroliše dubinu i brzinu penetracije, i za vaginalni i oralni seks”, kaže Kirk. “U ovoj pozi, muškarac uživa u prizoru oralnog seksa dve devojke dok penetrira u jednu od njih”, dodaje Kirk.

Ukoliko istražujete dvostruku penetraciju u ovoj pozi, dr Kirk kaže da žene mogu da iskuse stimulaciju G tačke, što prethodi velikom orgazmu.

UBIRANJE JABUKICA

Vi ležite na leđima i uživate u oralnom seksu koji vam pruža jedna devojka dok druga sedi (odnosno čuči) na vašem licu dok vi njoj pružate oralni seks.

Jasno je zašto je ova varijacija poze 69 seksi i strastvena, kao i da je podjednako dobra iako nema penetracije.

“U ovoj pozi, žene imaju mogućnost da daju ili pružaju zadovoljstvo i da se smenjuju, doživljavajući višestruke orgazme”, kaže dr Kirk.

THE G SPOT JIGGY

Zadovoljavate jednu ženu otpozadi, koja kleči na kolenima i zadovoljava oralno drugu ženu, koja leži na leđima i u takvom položaju da može istovremeno da se igra s vašim testisima i da zadovoljava drugu ženu. Ukoliko vam možda deluje komplikovano, ne dajte se zbuniti.

Ova poza je sjajna zato što vam pruža bezbroj zadovoljstava: dodir testisa i perineuma i penetraciju uz vizuelno praćenje oralnog zadovoljavanja dve žene.

STRAP ON

Ovo bi moglo da znači da jedna žena nosi pomagalo strap on i penetrira u vas otpozadi ili drugu ženu, dok se vi i druga devojka nalazite u misionarskoj pozi.

Ako se osmelite i probate ovu pozu, doživećete novo iskustvo i osetićete sasvim drugačije zadovoljstvo. Strap on dozvoljava ženi da preuzme dominantnost i da kontroliše penetraciju.

MAGIČNO O

Nalazite se u doggy pozi sa ženom, koja se ljubi sa drugom ženom, ljubi joj grudi i dodiruje po telu.

Ova poza je maštovita i omogućava devojkama da uživaju u orlanom seksu ili ljubljenju dok u jednu od njih penetrirate otpozadi. S druge strane, vi imate predivan pogled na seksi akciju dve žene.

ŽENA + DVA MUŠKARCA

DUPLA PENETRACIJA

Dok se muškarac i žena nalaze u pozi jahačice, vi penetrirate analno u nju otpozadi.

“Mnogi muškarci sanjaju o dvostrukoj penetraciji”, otkriva dr Kirk.

“Mnoge žene uživaju u analnom seksu, posebno kada je tu upletena i vaginalna penetracija ili stimulacija klitorisa rukom ili seks igračkom”, kaže Kirk. Možda će vam isprva biti neobično i intenzivno, ali čim se vaša devojka bude opustila i uzbudila, stvari će postati mnogo lakše.

A.J.