Ne da joj ne smeta, već...

MOJ MUŽ JE SPAVAO SA VIŠE OD 100 ŽENA: Ljudi se šokiraju, ali ja sam zadovoljna što je tako!

Autor Nataša Petrović

Ona kaže da ima koristi od toga, ali ipak priznaje da nije baš sve tako sjajno!

Kortni Hargrivs (22) udata je za Eliota (23) sa kojim ima dvoje dece, a koji je od svoje 18. godine života spavao sa 126 žena. I dok bi se mnoge žene šokirale ovolikim brojem partnerki, Kortni kaže da je zapravo zadovoljna što je tako.

"Zbog njegovog bogatog iskustva, seks nikada nije dosadan", smatra ona.

Ova mlada žena prisetila se prvog susreta sa Eliotom, u klubu, i kaže da su svi znali za njegovu reputaciju.

"Čula sam da je retko kada išao sam kući i da je spavao sa stotinama žena. Nisam bila zainteresovana za vezu sa takvim švalerom, pa sam ga odbila. Bila sam odlučna u tome da mu neću biti još jedna recka".

Ali, tri meseca kasnije su im se putevi ponovo ukrstili.

"Prilikom drugog izlaska sam izgubila prijateljicu u klubu i tražeći je, našišla sam sa na Eliota. Počeli smo da ćaskamo i nije mi se nabacivao. Kada mi je ponudio vožnju do kuće, prihvatila sam i svratila do njega na kafu. Bila sam jasna da je to samo prijateljski. Dosta dugo smo pričali, ali na kraju smo ipak završili u krevetu. Bio je sjajan u seksu. Ujutro kad sam se probudila imao je desetine poruka od drugara, koji su ga pitali za mene. Hteli su da me oceni od jedan do deset".

Kortni kaže da će je očekivala od Eliota da je nakon toga požuruje da što pre ode iz stana, međutim on joj je ponudio da ostane na doručku.

"Otvoreno smo razgovarali, priznao mi je da je retko kada iz izlaska otišao sam kući, otkako je napunio 18 godina. Cenila sam što je iskren i priznala sam mu da sam ja neiskusna. Rekla sam mu da se plašim da će izgubiti interesovanje za mene zbog toga, ali zapravo ga to uopšte nije zanimalo. Odmah smo postali par. Posle te prve noći jednostavno nikad nisam otišla".

Kortni kaže da je u njegovom ponašanju osetila iskrenost i da se njihova veza od početka bazirala na poverenju.

"On zna mnogo o seksu, zna kako da zadovolji ženu, a to je veština koju mnogi momci sa kojima sam izlazila nisu imali. Ume da postigne da se osećam sjajno i ne očekuje od mene da visim sa lustera. Loša strana svega toga je da mi neki prijatelji govore kako me iskorišćava, drugi tvrde da će mu dosaditi to što nisam iskusna. I mene je sve to brinulo. Nije lako naučiti da veruješ čoveku koji je spavao sa više od 100 žena", priznaje ona.

Ipak, kaže da je na početku odlučila da ne želi da nepoverenje ugrožava njihovu vezu.

"Stavila sam mu do znanja da ću donositi odluke samo na osnovu toga kako se ponaša prema meni, a iskren je i vrlo osećajan".

Njih dvoje su već dve godine u srećnom braku i imaju dvoje dece, a Kortni poručuje da nikoga ne treba osuđivati zbog seksualne prošlosti.

"Ja sam ta koja ima koristi od njegovih divljih dana. Takođe, smatram da, da nije bio tako divlji ranije, ne bi sada bio ni tako divan i posvećen muž i otac".

I Eliot tvrdi da se sada promenio.

"Pre nego što sam upoznao Kortni, zanimali su me samo izlasci i devojke. Kada sam nju upoznao, shvatio sam da je potpuno drugačija – zrela, nežna i puna razumevanja. Ona je savršena žena za menei radije bih proveo svoj život sa njom i našom decom nego se vratio svom pređašnjem načinu života".

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi