Ljubav

MOJA VERENICA ŽELI TETOVAŽU S IMENOM BIVŠEG: Ali, sačekajte samo da čujete razlog...

Autor Nataša Petrović

Neobična situacija u kojoj niko ne bi poželeo da se nađe!

Jedan muškarac požalio se na Redditu da njegova verenica želi da istetovira na ručnom zglobu ime svog bivšeg dečka.

Naime, ona je ostala u prijateljskim odnosima sa bivšim, zbog čega ju je jako potreslo kada je prošlog meseca on preminulo. Zato sada želi tetovažu, kao uspomenu na njega, ali je njen verenik zatečen time rekao da ukoliko to uradi, venčanje se otkazuje!

"Kada je čula da joj je bivši preminuo, nije mogla da prestane da plače. Rekla je da želi neko vreme da se posveti sebi i da procesuira ono što se desilo, pa je otišla kod sestre. Čuli smo se svako veče i rekla bi mi da se uskoro vraća kući. Nisam je požurivao, pitao sam je uvek da li joj nešto treba", napisao je ovaj muškarac.

"Kada je došla kući tri nedelje kasnije delovala je smirenije. Ostala je u kontaktu sa njihovim zajedničkim prijateljima koji su planirali da urade nešto u njegovu čast. Razgovarala je sa mnom i rekla mi da planira da istetovira njegovo ime na zglobu. Bio sam zaprepašćen! Pitao sam je odakle joj ta ideja, a ona me napala i rekla da to nije ništa čudno, kao i da ne razumem kako se oseća jer nikada nisam izgubio voljenu osobu".

Nakon toga, iznenađeni muškarac je svojoj verenici rekao da će otkazati venčanje ukoliko ona ne razmisli o svojoj odluci, ali ona to nije dobro prihvatila i ponovo je otišla kod sestre.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Ova objava prikupila je mnogo komentara, a većina je bila negativnih, odnosno, savetovali su ga da se ne venčava sa njom.

"Njena tetovaža će te podsećati na njenog bivšeg kad god je vidiš", poručili su mu.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.