Auuuu...

VRATILA SE KUĆI SVA ZNOJAVA, REKLA JE DA JE BILA NA TRČANJU: Ispovest muškarca kome se osveta "obila o glavu"

Autor Maja Gašić

Odnos sa suprugom pogoršao se nakon venčanja.

Jedan 35-godišnjak našao se u "nebranom grožđu" nakon što je odlučio da se osveti supruzi zbog prevare. Nije mu bilo dovoljno da uzvrati istom merom, otišao je korak dalje - imao je aferu sa njenom sestrom!

Kako će se ispostaviti "osveta" je bila i te kako loša ideja... Svastika je zatrudnela, a muškarac je svoju muku podelio sa svetom...

Kako se ispostavilo, na svastiku je "bacio oko" još mnogo pre nego što je saznao za prevaru...

“Priznajem, na naš veliki dan, mlada mi nije oduzela dah, već njena mlađa sestra koja je bila deveruša. Ima samo 22 godine i znao sam je  otkada je bila devojčica, ali tada sam shvatio da je izrasla u prelepu ženu", ispričao je.

Kako kaže, bračna idila je kratko trajala. Neprestano se svađao sa suprugom, a sve se pogoršalo kada je u zemlji uveden karantin. 

“Oboje smo radili od kuće pa smo zajedno bili 24 sata što nas je još više iritiralo. Jednog dana sam uzeo njen mobilni telefon kako bih nešto proverio na internetu. Zatekla me je poruka od njenog kolege koji joj je napisao koliko je seksi bila sinoć. Meni je rekla da je trčala s prijateljicom jer se vratila sva znojava", otkrio je 35-godišnjak.

Prva pomisao bila je da joj vrati istom merom, a odmah mu je na pamet pala svastika. Nakon navodno slučajnog susreta, dogovorili su se da se ponovo vide. Završili su u krevetu. Ubrzo počinju ozbiljni problemi... 

“Luda je za mnom i osećao sam se sjajno dok mi nije javila da je trudna jer mi je rekla da koristi pilule za kontracepciju. Kaže da želi da rodi, ali njeni roditelji će poludeti, a mene će žena ostaviti. Bojim se da ću završiti u malom stanu sa bebom i mizernim prihodima”, ispričao je za britanske medije. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi