Rešite test i saznajte!

STRASTVEN, TAJANSTVEN, MIRAN... Slika koja vas prva privuče otkriva kakav ste LJUBAVNIK! (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Rešite kratak tekst i otkrijte kakav ste ljubavnik...

Pogledajte ove četiri ponuđete fotografije i izaberite onu koja vas prva privuče – to će otkriti mnogo o vama, odnosno o tome kakav ste ljubavnik.

Zima – miran ljubavnik

Ako vas je prvo privukla ova fotka, znači da ste veoma smireni i tako delujete na ljude oko sebe – umirujuće. Jako vam je važno da postoji međusobno poverenje u vezi i da vam je partner veran. Ne poklanjate lako srce, ali kada nekoga zavolite i steknete poverenje u njega, vi ste ljubavnik za poželeti – odan i veran.

Proleće – tajanstveni ljubavnik

Veoma ste tajanstveni i to je ljudima oko vas prosto neodoljivo. Jako ste strastveni, privlačni i svesni ste toga, ali retko drugima pokazujete svoje pravo lice. Tajanstveni ste i pokazujete im onoliko koliko mislite da treba, ali nikada sve jer se zapravo plašite da ne budete povređeni.

Leto – volite bezuslovno

Vi žudite za partnerom sa kojim ćete se karakterno dobro slagati. Romantični ste i potreban vam je partner sa kojim ćete imati taj neki poseban, romantični osećaj. Volite atmosferu koju stvaraju svećice, cveće, prigušeno svetlo... Spremni ste da date celog/celu sebe u vezi, ali isto to očekujete i zauzvrat.

Jesen – strastveni ljubavnik

Ukoliko vas je ova fotografija prva privukla, seks vam je jako važan. Umete da probudite strast u partneru, da zagrejete atmosferu i uživate u bogatom seksualnom životu. Zračite nekom zavodljivom energijom koja vam pomaže da osvojite koga god želite.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi