Ljubav

SVAKOG DANA PRAVIM MUŽU SENDVIČ, I UVEK MU UZMEM JEDAN GRIZ: Razlog će vas dirnuti pravo u srce, ovo je prava ljubav!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Ispovest žene o sendviču koji pravi za muža raznežila Facebook!

Izvor: Facebook

Trejsi Hauel iz Teksasa podelila je na Facebook profilu priču koja je mnoge raznežila!

Trejsi je već 41 godinu u braku sa suprugom Klifordom, i svakog dana bračnog života, priprema mu ručak koji će poneti sa sobom na posao.

I svakog dana, uzima po jedan griz tog sendviča pre nego što ga zapakuje, a razlog će vas dirnuti u srce!

"Nekada davno, još uvek sam mogla da svratim na njegovo radno mesto. I onda bismo ručali zajedno. I jednom mi je rekao da je ručak mnogo ukusniji kada sam i ja tu, kada ga podeliš s nekim koga voliš", napisala je ona.

"Njegova izjava me je inspirisala - otada, svaki put kada bih znala da nećemo biti zajedno u vreme ručka, spremila bih mu sendvič i uzela jedan griz. Prvi put kada sam to uradila, nije bilo mobilnih telefona, morala sam da čekam da dođe kući. I odmah je rekao, zamisli, neko na poslu je zagrizao moj sendvič! Objasnila sam mu da sam ja uzela jedan 'gric' da bi imao osećaj kao da sam tu, pored njega", napisala je ona u objavi koja je mnoge raznežila.

Trejsi je u šali dodala da to radi i dan-danas, osim ako je u pitanju sendvič s tunjevinom ili sirom sa ljutom paprikom, jer te namirnice ne voli.

Facebook zajednica je oduševljena, u komentarima možete pročitati da je baš taj griz sendviča ono što je održalo njihov brak duže od četiri decenije!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi