Ljubav

DALA OTKAZ NA POSLU I SADA RADI KAO SE*S MODEL: Dok polugola zavodi muškarce, pored nje sedi verenik!

Autor Nataša Petrović

Neobična priča jedne mlade devojka koja je započela karijeru onlajn seks modela...

Izvor: Facebook/Emma Fiely

Ema Fili (26) iz Velike Britanije dala je otkaz na dobro plaćenom kancelarijskom poslu, kako bi počela da radi kao onlajn seks model. Ova devojka ima i verenika, Derila, a kaže da joj je on velika podrška i da nema problem sa tim.

"Ne bih mogla ovo da radim bez njegove podrške", kaže Ema, objašnjavajući da je trebalo da se venčaju u avgustu, ali su zbog pandemije promenili planove. Ona je zatim odlučila da promeni posao kako bi zarađivala više i uštedela više za njihovu svadbu.

"Tokom dana dok je Deril na poslu, a radim u spavaćoj sobi i gledam TV između poziva. Uveče radim na sofi, a on je obično na drugom kraju sofe, tako da ipak istovremeno provodim vreme sa njim. On jednostavno gleda TV kada ja imam pozive ili igra igrice", pojasnila je ona.

Kaže da se iz poštovanja prema svom vereniku nikada ne skida potpuno, već samo obnažuje gornji deo tela.

Ema kaže da nikada nije mislila da će se baviti ovakvim poslom jer su joj svi prethodni poslovi bili kancelarijski, ali je "prelomila" shvativši da sama bira koliko će kože da pokaže.

Kaže da joj se ovaj posao već isplatio jer je za tri nedelje zaradila koliko za tri meseca, a setila se i svojih početaka seks modela.

"Pojavila mi se na ekranu fotka tipa koji mi je samo rekao 'skini se', a mene je uhvatila panika i prekinula sam poziv. Sledeći muškarac je hteo samo dopisivanje, što me je smirilo. Tada sam radila povremeno, ali kada je Deril dobio dodatni posao, predložio mi je da bolje iskoristim svoje vreme i vidim da li mogu onlajn seks pozive da pretvorim u posao s punim radnim vremenom", ispričala je ova devojka, koja dodaje da joj se sviđa to što radi od kuće.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi