Dobro ih pogledajte

OBLIK GRUDI OTKRIVA ŠTA VOLITE U SEKSU: Momci, sjajna je vest ako žena ima malo poprsje!

Autor Nataša Petrović

Italijanski seksolog tvrdi da ženske grudi otkrivaju i njihov seksualni karakter!

Ženske grudi jedan su od delova ženskog tela na koje muškarci i te kako obraćaju pažnju, ali ono što mnogi ne znaju je da one otkrivaju i mnogo toga o seksu. Barem tako tvrdi italijanski seksolog Pjero Lorenconi, koji ženske grudi deli u pet kategorija – dinje, grejpfrut, limun i kruške i pomorandžu.

Osim toga, on smatra da i veličina grudi otkriva ponešto o damama i njegovom seksualnom karakteru, pa tako ističe da su žene s malim grudima prava "vatra" u krevetu jer vole seks, a pored toga su i inteligentne i uzbudljive.

Kada je reč o ženama koje imaju velike grudi, njih deli na one koje retko odbijaju seks i one koje više vole nežnost.

A evo šta kaže o obliku grudi.

Dinja

Lorenconi tvrdi da žene koje imaju grudi u obliku dinje ostavljaju majčinski utisak. One pre svega žele divljenje muškaraca, a ako se partner prema njima ophodi sa puno nežnosti i ljubavi, retko će odbiti seks.

Grejpfrut

Dame koje imaju grudi u obliku grejpfruta muškarcima deluju jako privlačno, ali one nisu naročito zainteresovane za velike izlive strasti. Vole nežnost, i to im je uvek ispred seksa.

Limun

Vrh grudi koji podseća na polovinu limuna "otkriva“ ženu neukrotivog karaktera. Ove dame vole da se zabavljaju, ponekad su drske, ali na neki simpatičan način i jako vole dobar, uzbudljiv seks.

Kruška

Žene koje imaju grudi u obliku kruške neretko deluju vrlo ozbiljno i pomalo konzervativno, ali zapravo obožavaju seks! Seksolog kaže i da su one nešto sklonije preljubi, pa upozorava muškarce da budu obazrivi.

Pomorandža

Lorenconi tvrde da žene koje imaju grudi u obliku pomorandže ne vole seks preterano, ali zato uživaju u razmenjivanju nežnosti.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.