Obratite pažnju

GREŠKE U SEK*U ZBOG KOJIH MUŠKARCI ODMAH DOBIJU CRVENI KARTON: 5 poteza koje žene teško praštaju

Autor Nataša Petrović

Žene otkrile zbog kojih stvari u seksu muškarcu odmah daju "crveni karton".

Ljudi su drugačiji i ono što jednima smeta drugima predstavlja neviđenih užitak i obrnuto. Ali, žene su otkrile koji potezi u krevetu im toliko smetaju da zbog njih maltene odmah "otpišu" nekog muškarca.

1. Užurbani seks

Seks na brzaka je ponekad super, ali žene generalno ne vole kada muškarac sve radi prebrzo i deluje skoro kao da hoće da otalja "akciju" – menja poze svakih 20 sekundi, dodiruje vas svuda kao muva bez glave...

2. Zaspi odmah nakon seksa

Svako ima svoj mali ritual posle seksa – nekima je poseban užitak da se grle i maze sa partnerom, drugi vole da zaple cigaretu, treći odmah skoče da odu na tuširanje...

Ono što ipak ženama uglavnom smeta je kada se partner odmah nakon seksa okrene i zaspi. Ali, možda to ipak ne bi trebalo muškarcima preterano zameriti jer je u posle seksualnog vrhunca pojačano lučenje serotonina, zbog čega postaju pospani.

3. Nema predigre

U većini anketa sprovedenih na ovu temu, žene su u jednom bile saglasne – izluđuje ih kada muškarac izbegava predigru, već bi da odmah pređe "na stvar". Ženama uglavnom treba malo duže nego muškarcima da se uzbude, tako da brzanje uopšte ne pomaže.

4. Misli da je obdarenost dovoljna za dobar seks

Stalno se hvali svojim alatom, a u krevetu i nije preterano aktivan... Uveren je da je njegova obdarenost dovoljna i da ne treba posebno da se trudi.

Ženama, zapravo, i ne znači mnogo veličina "muškog ponosa", već im je mnogo značajnije da se muškarac potrudi u krevetu...

5. Hoće samo jednu pozu

Ne vole svi da neprestano menjaju poze, ali većina dama je saglasna da "akcija" samo u jednoj pozi vremenom postaje dosadna. Ukoliko je to problem sa vašim partnerom, najbolje je da razgovarate sa njim, možda je stvar u tome da je nesiguran i da mu je potrebno malo vaše podrške da zablista i postane sjajan ljubavnik.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.