Ljubav

MUŠKARCI, DOBRO ZAPAMTITE OVIH 5 POZA: Partnerki garantuju vrhunac čak i ako niste "obdareni"!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Poze za maksimalni užitak!

Veličina polnog organa nije najvažniji kriterijum po kojem žene ocenjuju kakav je muškarac u seksu, ali mnogi od njih misle da jeste tako i zbog toga brinu.

Ovo su idealne poze ako niste "najobdareniji", a želite partnerki da pružite vrhunski užitak!

1. Kaubojka

Kaubojka je jedna od najpopularnijih poza i za to postoji više dobrih razloga. Ako vaš partner nije obdaren ovo je poza za vas.

U toj pozi muškarac leži na leđima, a žena se popne na njega. Ova poza omogućuje ženi da preuzme kontrolu i pronađe ugao za što dublju penetraciju.

"Stavljanje jastuka ispod kukova muškarca još više izdiže kukove prema gore i može dovesti do dublje penetracije", dodaje El Čejs, seks terapeutkinja.

2. "Pseća" poza

Ova poza je odličan izbor za one manje obdarene. Žena je na sve četiri na podu ili krevetu, a muškarac kleči iza nje i penetrira u nju. Prednost ove poze je što skraćuje vaginalni kanal što znači da je penetracija dublja i intenzivnija. Za još dublju penetraciju, ovu pozu možete malo promeniti, lezite na stomak i spojite noge, savetuje seksolog Zakari Zejn.

3. Noge na ramenima

Umesto da ženi noge budu raširene, stavlja ih preko ramena partnera. Muškarac se može nasloniti na nju za dublju penetraciju.
"Da biste povećali dubinu penetracije, žena može da stavi jastuk ispod zadnjice, tako će karlica biti pod boljim uglom", objašnjava Zejn.

4. "Pseća" poza na drugačiji način

Ovu klasičnu pozu adaptirajte tako da umesto da vam telo bude paralelno s krevetom, lice i ramena spustite na krevet. Kukove što više zabacite unazad.

5. Kolena na grudima

Žena leži na leđima, noge diže i savija a potom kolena privlači što bliže grudnom košu. Muškarac penetrira što jače i svojom težinom stvara trenje o klitoris, prenosi "Shape".

I zapamtite, ženski orgazam retko se postiže samo penetracijom. Većina žena orgazam postiže putem stimulacije klitorisa, što znači da penis često ni ne utiče na ženski orgazam. Ako imate neverovatne sposobnosti vezane za stimulaciju prstima ili oralno, zapravo nije ni važno čime "tamo dole" raspolažete.

Pogledajte i koje su neistražene erogene zone!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi