Ljubav

4 SAVETA ZA BOLJI SE*S U 2021: Dr Niki predlaže kako za raspalite strasti u krevetu

Autor Maja Gašić

Ako ste upali u rutinu, ovi saveti će vam sasvim sigurno pomoći

Godina je bila jedna od najgorih za ceo svet, mnoge veze i brakovi su stradali, sli to nije razlog da odustanete od svojih novogodišnjih odluka i date sve od sebe da poboljšate kvalitet života u 2021.

Bitna stavka je svakako seksualni život, a poznata seksološkinja dr Niki Goldstajn je podelila nekoliko saveta koje bi trebalo da primenite, ako želite da vaša veza bude još bolja...

Otvoreno razgovarajte o željama

Nemojte samo da nabrajate koje su vam sve maštarije u krevetu neispunjeneodbićete partnera. Umesto toga, iskoristite zavodljiv ton a svoje želje oblikujte u formu pitanja: "Znaš li šta bi me stvarno uzbudilo?” ili "Da li znađ da maštam o...".

Više predigre

"Predigra aktivira prekidač u mozgu, ali i podstiče cirkulaciju krvi u genitalije, što čini seks još boljim", objašnjava Goldstajn.

Lubrikanti? Da, svakako!

"Sve više tražimo što duži, žešći i brži seks, a za to je potrebno imati i sve fizičke predispozicije. Ne želite partnera da dovedete u neprijatan položaj ili da ga povredite", kaže Goldstajn.

Odbacite stare navike

Poanta je u tome da uvek isprobavate nešto novo i drugačije jer ljudi su skloni da upadaju u rutinu, a to polako i sigurno ubija vaš seksualni život. Nabavite seksualnu igračku, isprobajte novu pozu ili promenite prostoriju - videćete napredak, sasvim sigurno!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.