Ljubav

IMAM NIKAD BOLJI SEKS, OTKAD O NJEMU PRIČAM DECI: Ispovest mame podelila mišljenja na Internetu - genijalno ili užas?

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

"Deca mi imaju osam i 11 godina"!

Jedna mama podelila je svoju ispovest o "oživljavanju" seksualnog života koja je obišla Internet brzinom munje!

Džejmi Bet Koen je za "Hafington post" ispričala da je strast procvetala nakon što je počela deci da najavljuje kada će sa njihovim ocem imati seks!

Koenova, blogerka iz Pensilvanije, rekla je da je tokom samoizolacije "ludela" u kući sa svojom porodicom, i da sa suprugom nikako nije mogla da uhvati vreme nasamo kako bi vodili ljubav.

"Dobrovoljno smo se samoizolovali, ali već posle par meseci, suprug i ja smo se osećali kao da se krijemo ili radimo nešto pogrešno. Uopšte nam nije bilo ni zabavno, ni uzbudljivo. Stalno smo brinuli da će nam deca upasti u sobu", ispričala je ona.

Džejmi Bet ima dvoje dece, uzrasta osam i 11 godina, i kaže da je "procvetala" otkad je počela da im saopštava da će "mama i tata sada imati seks".

"Znaju pravilo, ako su vrata spavaće sobe zatvorena i ventilator u hodniku uključen, ne smeju da ulaze jer mama i tata vode ljubav. Najpre im je to bilo smešno, malo su se i stideli, ali naš seksualni život je bolji nego ikada. Možemo da se opustimo, da uživamo, i osećamo se kao pre nego što smo dobili decu", rekla je ona.

"Znam da će moja deca zbog ovoga imati manje sramote u sopstvenom seksualnom identitetu i životu. Znam i da će im biti drago kada odrastu što će pamtiti da su mama i tata izdvajali vreme jedno za drugo i voleli se otvoreno", rekla je ona.

Pročitajte i pet stvari o seksu, od kojih je poslednja najvažnija za muškarce, kao i šta žene najviše nervira u seksu, a možda ni ne znate, i glasajte u našoj anketi!

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.