Nije svejedno

POZE U SE*SU ZA VELIKE I MALE: Najbolji položaji za eksplozivan užitak prema veličini i obliku polnog organa

Autor Maja Gašić

Da uživaju i oni i one...

Izvor: Youtube/Screenshot/MNE Clips

Bez obzira na to što istraživanja pokazuju da za dobar seks nije bitna veličina penisa, veliki broj muškaraca je nesigaran zbog dimenzija svog ponosa, a ni žene se baš ne raduju odnosu sa mikropenisom.

Statistike kažu da prosečna dužina penisa tokom erekcije iznosi 13,12 centimetra, dok je u "opuštenom" stanju ta brojka 9,16 cm. Što se tiče obima, prosečnom vrednošću se smatra polni organ debljine 11,66 cm kad je u erekciji, a 9,31 cm kada je u "opuštenom" stanju.

Jedna novija studija je vrste muškog polnog organa razvrstala u 15 kategorija, a objašnjeno je i koju od njih žene preferiraju.

Ipak, ukoliko ima ljubavi i privlačnosti, nijedna veličina niti oblik penisa ne moraju da vam smanje užitak. Saznajte koje poze su najbolje za svaku vrstu polnog organa...

Obdareni

Iako možda ih vizuelno više uzbuđuje kada je muški polni organ poveći, istina je da u praksi to može biti problem. Kada je žena uzbuđena, njena vagina u proseku može da se "rastegne" do nekih 16 cm. Ako je, pak, penis duži od toga, tada su najbolje poze u kojima žena u potpunosti kontroliše dubinu penetracije, a to su: kada je ona gore, obrnuta kaubojka ili kada sedi na muškarcu s nogama oko njegovog struka dok je on pridržava za zadnjicu.

Ispod proseka

Ovde je najbolja "doggy" poza, koja omogućava dublju penetraciju, a bonus je što muškarcu ostaju slobodne ruke da može dodatno da stimuliše partnerku.

Deblji polni organ

U ovom slučaju je pametno koristiti lubrikant koji će olakšati odnos i učiniti ga manje bolnim. Ako je muškarac "jači" u obimu, misionarka je najbolji izbor.

Tanji penis

Da bi se žena osećala "ispunjenije" najbolje su poze u kojima su joj noge manje razmaknute, kao što je seks sa strane, odnosno s boka. Preporučuje se i da ona leži na stomaku dok on leži na njoj, jer i u toj pozi su joj noge "skupljene", što daje osećaj većeg trenja.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.