Voli da bude "druga"

PROFI LJUBAVNICA PONOSNA NA ONO ŠTO RADI: Za dan dobijem 11.000 evra, a sve zato što muškarce grize savest!

Autor Nataša Petrović

Žena koja sebe naziva profesionalnom ljubavnicom otkriva da na jedan praznik dobija najviše poklona – iznenadiće vas o čemu je reč!

Izvor: Facebook/Screenshot/Hayley Leeanna

Dan zaljubljenih vezujemo za zaljubljene parove, ali Hejli Liana, 37-godišnja žena koja sebe naziva profesionalnom ljubavnicom, kaže da obožava taj praznik jer dobija gomilu poklona od bogatih, oženjenih muškaraca!

Ova Britanka bavi se modelingom, ali sebe naziva profesionalnom ljubavnicom, a kaže da muškarci najviše na nju troše upravo na Dan zaljubljenih jer ih grize savest što ne mogu tog dana da budu sa njom.

Nabrajajući šta je prethodnih godina dobila od svojih ljubavnika, Hejli izdvaja zlatnu ogrlicu od 3.500 evra, Guči sat od 600 evra, zlatni privezak od 850 evra...

A ti pokloni su, kaže, samo dodatak brojnim luksuznim putovanjima, koje takođe plaćaju njeni bogati ljubavnici.

"Dan zaljubljenih mi je omiljeni dan u godina – tada obnovim svoju fioku sa poklonima, dobijem novi markirani sat i odem na luksuzno putovanje u toplije krajeve, kada je ovde hladno".

Pred praznik zaljubljenih ove godine, Hejli će, prema svojoj računici, dobiti oko 11.500 evra, a neće morati čak ni da se vidi sa njima.

Ona tvrdi da njene ljubavnike grize savest što Dan zaljubljenih moraju da provedu sa svojim suprugama.

"Oženjeni muškarci su uvek najdarežljiviji u ovo doba godine jer ih grize savest što nisu sa svojim ljubavnicama na Dan zaljubljenih, a one znaju da će tada biti sa ženama. Meni to ne smeta jer je poslednja stvar koju želim da ostave svoje supruge. Ja volim da bude ljubavnica – tretiraju me mnogo bolje, a i pokloni su mnogo skuplji", kaže ona.

Inače, Hejli svoje ljubavnike nalazi preko sajta Illicit encounters, a predstavnici ovog sajta "za ljubavnike" potvrđuju da muškarci koji varaju poklone za ljubavnice plaćaju i do 50 odsto više nego poklone koje daju svojim suprugama.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.