Ljubav

ŽENE, JA ZARAĐUJEM NA VAŠIM MUŽEVIMA I NIJE MI VAS ŽAO: "Sredite se i saberite, nije ni čudo što im niste dovoljne"

Autor Nataša Petrović

Žena koja od muškaraca zarađuje velike pare ima poruku za njihove supruge!

Izvor: Instagram/Screenshot/officialcarlabellucci

Zbog korona virusa kod kuće provodimo mnogo više vremena nego ranije, pa samim tim više nosimo udobne trenerke, pidžame...

Jedna "glamurozna mama", međutim, upozorava da će se to negativno odraziti na brakove i apeluje na žene da povedu računa o svom izgledu – u suprotnom, ona će im preoteti muževe!

Karla Beluči (38), inače majka troje dece, zarađuje velike sume novca prodajući golišave fotografije na Only Fans nalogu, a sada upozorava žene da joj piše sve više oženjenih muškaraca.

"Mnogi muškarci koji prate moj kanal su oženjeni, imam dokaz. Redovno mi šalju poruke poruke u kojima mi pišu da misle na mene dok imaju seks sa svojim ženama, ne stide se da to prznaju. Čak sam i ja bila šokirana, a mene nije lako šokirati", rekla je Karla.

Ali, umesto da krivi muškarce što vole nešto "sa strane", Karla smatra da su krive njihove žene.

"One su se zapustile. Mrzim što to kažem jer sam i ja žena, ali one se zapuste čim se venčaju ili dobiju decu. Nisu bile takve ranije, bile su prelepe, ali prestanu da se ulepšavaju. Zato muškarci onda pored njih traže žene koje brinu o svom izgledu. Ja nisam savršena, ali brinem o sebi. Ove žene ne treba da rade ništa drastično, ne da se operišu, već da operu kosu, lice, malo se srede, potrud. Nije ni čudo što njihovi muževi švrljaju".

Karla je inače majka troje dece i kaže da to nikako ne sme da bude izgovor da se žena zapusti.

"Brinem sama o njima još od kada su svi imali po manje od sedam godina. I kada sam se razvela i ostala sama sa njima, i dalje sam imala vremena da operem kosu, da se malo doteram i imam društveni život", tvrdi.

Kaže da bez obzira na to što zbog trenutne situacije žene više vremena provode kod kuće, treba da se "saberu i srede jer je to dobro i za njihovo mentalno zdravlje".

"Dobijam mnogo užasnih poruka od žena, ali na kraju dana, ja sam bogata zahvaljujući njihovim muževima", poručuje.

Iako zarađuje upravo od tih muškaraca koji žele nešto sa strane, ona savetuje njihovim ženama da se malo potrude oko svog izgleda.

"Savetujem im da obuku neki lep veš kako bi sprečili svoje supruge da zastrane, jer mene plaćaju upravo za to. Postoji razlog zašto traže nešto pored svoje žene, a to je zato što su depremirani jer im žene izgledaju užasno", smatra.

Ona dodaje i da joj nije žao tih žena, jer "nije njen problem to što one ne znaju da usreće svoje muškarce".

"Žao mi je tih muškaraca, ali sve to ide u moju korist", zaključuje Karla.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.