Ljubav

POVRAĆA MI SE, ALI NE ŽELIM DA ISPADNEM SE*ONJA! Požalio se na verenicu, a drugi mu poručili: Ti si sramota za muški rod

Autor Maja Gašić

Svi su "opleli" po nesrećniku, a zaboravili su na ono što je devojka uradila

"Video sam njene slike i povraća mi se", zavapio je jedan muškarac koji je zatražio pomoć psihologa nakon što je otkrio da njegova verenica vodi dvostruku život. Kako je ispriča, pozlilo mu je od užasa. Ali bukvalno.

Mladić se obratio psihologu i kolumnistkinji jednog britanskog magazina i opisao svoju situaciju.

"Verenica i ja smo pokušavali da dobijemo bebu, ali sada želim da je ostavim nakon što sam pronašao tajni profil prepun golih slika koje je postavila na društvenim mrežama. Povraća mi se od njenih laži i znam da ona nije dobra za mene, ali ne želim da ispadnem se*onja zbog raskida - ona ima problema s plodnošću i znam da će to iskoristiti protiv mene.

Zajedno smo četiri godine, a pre dve smo se verili. Ja imam 28, a ona 25 godina. Oduvek je volela da bude u centru pažnje, a već sam je upozorio da mi njeno koketiranje sa drugim muškarcima nije nimalo prijatno", kaže mladić koji ističe da kada je otkrio verenicin tajni profil na društvenim mrežama, bilo je to "kao da ga je neko nogom šutnuo u stomak".

On kaže i da su seksi slike koje su zajedno snimili i za koje su se dogovorili da nikome neće pokazivati, završile na tom tajnom profilu. Na većini fotki je bila u donjem vešu ili polugola, a na taj način je flertovala sa dvojicom muškaraca s kojima radi.

"Iz lascivnih poruka koje su razmenili siguran sam da me je i prevarila s njima, iako to negira. Otkazao sam našu veridbu. Umesto da me razuveri, ona pokušava da mi nabije krivicu. Zaista želim da budem tata i kad vidim kako moji prijatelji grade život i imaju decu, teško je.

Oduvek sam je podržavao u vezi s njenim problemima s plodnošću, ali muka mi je od načina na koji ona neprestano traži pažnju drugih muškaraca. Mislim da ona ne želi iste stvari u životu kao i ja, inače bi ulagala sve svoje snage u našu budućnost. Želim da završim s njom, ali bojim se šta će mi sve 'napakovati'. Ne želim da naši prijatelji misle da sam se loše ponašao", ispričao je ovaj momak.

Psiholog je objasnila da je neophodno da otvoreno razgovaraju o porodici i tome da li imaju iste planove za budućnost, a po njenom mišljenju problemi s plodnošću negove verenice su verovatno baš razlog zbog kojeg traži pažnju drugih muškaraca.

Zanimljivo je da je njegovo pismo naišlo na oštru osudu "pravih muškaraca", koji su ga nazivali pogrdnim imenima, od kojih je najblaži epitet da je slabić. Bilo je i onih koji su mu rekli da ne okleva nego da ostavi "ku*ku", a i onih koji su mu napisali: "Ti si sramota za muški rod".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.