Neverovatno!

HTELA JE DA KUPI MAJICU ONLAJN, PA USPUT SAZNALA DA JE DEČKO VARA: Kakva detektivka, ovo se ne dešava ni na filmu!

Autor Nataša Petrović

Kakav uvrnut način da sazna za prevaru!

Na koji god način da saznate da vas partner/ka vara, nećete se osećati lepo, to je činjenica. Ponekad se muškarci i sami odaju, pa recimo ne prekontrolišu dobro fotografiju pre nego što je pošalju ženi, a ponekad se dese i potpuno uvrnute situacije poput ove.

Naime, jedna žena saznala je da je dečko vara tako što je pregledala fotografije jednog sajta koji prodaje polovnu odeću. Skrolujući, naišla je na majicu koja joj se dopala, ali ono što joj je još više privuklo pažnju je poznata pozadina fotografije – uslikana je u stanu njenog dečka.

To joj je, naravno, bilo čudno, pa je prodavačici poslala poruku i upitala je da li poznaje nekoga po imenu (ime je u porukama precrtano, kako bi se zaštitio identite).

Kada je prodavačica potvrdila da poznaje, ova ju je upitala da li je to fotografisano u njegovoj sobi, na šta je opet dobila potvrdan odgovor i pitanje – "zašto pitaš, i ti ga poznaješ?"

"Da, to je moj dečko. Zašto si uopšte bila kod njega?", upitala je devojka, na šta je dobila izvinjenje i obrazloženje da "nije znala", kao i pitanje "da li te još uvek zanima majica".

Ovo je devojku, naravno, iznerviralo, pa je samo odgovorila: "Ne, ne zanima je je*ena majica".

Objavljena prepiska između devojke i prodavačice koja je, ispostavilo se, ljubavnica njenog dečka, sakupila je desetine hiljada lajkova i komentara.

Ljudi uglavnom nisu mogli da veruju na koji način je saznala da je dečko vara, a pohvalili su i njene "detektivske sposobnosti".

A neki su bilo šokirani i daljim pokušajem prodavačice da joj proda proizvod – "Hahahahah, 'da li te i dalje zanima majica' me nasmejalo do suza", jedan je od komentara.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.