Neočekivano!

OTKRIVENO ZAŠTO MUŠKARCI ŠALJU SLIKE PE*ISA: To radi određena vrsta momaka, a iznenadiće vas šta žele da postignu

Autor Nataša Petrović

Misterija je napokon rešena!

Svi znamo da postoje ti muškarci koji ženama, ničim izazvani i nenajavljeno šalju fotografije svog polnog organa. Većina žena je barem jednom dobila takvu, neželjenu fotografiju, i zapitala se zašto muškarci to rade.

Novo istraživanje objavljeno u Žurnalu seksualnih istraživanja, u kojem je učestvovalo 1.087 muškaraca, dalo je odgovor. Naime, ispostavilo se da su momci koji šalju takve fotke uglavnom narcisoidni i seksisti.

Do ovih rezultata naučnici su došli na osnovu niza upitnika kojim su procenjivali karakter muškaraca koji šalju fotografije polnog organa, a otkrili su i još jednu misteriju – zašto muškarci ovo rade i šta žele da postignu.

Ispostavilo se da čak 15 odsto muškaraca koji ničim izazvani fotkaju svoje genitalije i zatim to pošalju nekoj ženi, žele da kod nje izazovu strah, a osam odsto to radi da bi se žene osećale neprijatno i posramljeno.

Mnogi od njih priznali su da im ovaj čin daje osećaj kontrole nad osobom kojoj šalju fotografije.

Sa druge strane, ispostavilo se i da mnogi muškarci koji šalju fotografije svog penisa smatraju da će time probuditi pozitivna osećanja kod osobe kojoj šalju fotku – dakle, u suštini, nemaju lošu nameru.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Nešto više od 80 odsto ispitanika kažu da su fotografije slali da bi seksualno uzbudili žene, a 50 odsto se nadalo da će se žene zbog ovakvih fotki osećati privlačno.

Skoro 45 odsto muškaraca poslalo je fotografije svog penisa u nadi da će im žena uzvratiti golišavim fotografijama.

Manje od petine muškaraca priznalo je da su fotografije intimnog dela tela slali zbog sopstvenog seksualnog uzbuđenja.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.