Auuu, bruka!

AKO STE BUČNI U SE*SU, OVO MOŽE I VAMA DA SE DESI: Komšija postideo razuzdani par - sve snimio, a evo i šta kaže

Autor Maja Gašić

Ako živite u zgradi i imate strastvene odnose, obavezno pročitajte.

Izvor: Reddit/screenshot

Ako živite u zgradi, a uživate u divljem i glasnom seksu, nemojte se začuditi ako na vratima zateknete ovakvu poruku.

Jednom paru se upravo to i desilo. Nesvesni koliko su bučni tokom seksa, nisu ni slutili da da su velika smetnja za komšiluk. Kada su se jednog dana vratili kući, na vratima ih je sačekala podugačka poruka vrlo neprijatnog sadržaja zalepljena na vratima. Uz poruku je bio priložen i USB na kome je bio i zvučni dokaz.  

Poruka je osvanula na društvenoj mreži Redit, a evo šta je u njoj pisalo:

"Život u stanu znači da ste nešto bliže svojim komšijama nego što bi to bili u kući. To znači da bih ja mogao da živom u sasvim drugom delu zgrade i svejedno bih mogao da vas čujem  koliko ste glasni u seksu. Nemojte da me pogrešno shvatite, ja sam jako srećan što imate odličan seksualni život, ali mislim da govorim u ime svih u zgradi kada vas molim da se malo stišate. Grozno mi je kada pomislim kako je vašim najbližim komšijama. Ne mogu reći da posebno uživam kada me moja petogodišnja ćerka pita 'zašto ona gospođa vrišti napolju'. Da zaključim, lepo vas molim da pripazite koliko ste glasni tokom seksa. Bilo da to radite zajedno ili sami, ja nemam predrasuda u vezi sa tim. U slučaju da mislite da su ovo sve gluposti i potreban vam neki dokaz, snimio sam koliko ste glasni i priložio USB uz poruku kako bi mogli da poslušate i sami zaključiti da li sam u pravu", pisalo je u poruci koja je potpisana s "18 stanova koji gledaju na dvorište".

Interesantno da korisnici ove društvene mreže nisu pokazali posebno razumevanja za osramoćeni par. mnogi su navodili primere ili svog života i neprijatnih situacija sa "bučnim" komšilukom. 

"Ako se j****e kao životinje, onda to radite u šumi", napisao je jedan korisnik ove mreže.