Hit!

MISLILA JE DA JE DEČKO VARA I DOKAZ OBJAVILA NA FACEBOOKU: U komentarima su je uništili, ovakve odgovore nije očekivala!

Autor Nataša Petrović

Jedna žena bila je ubeđena da je dečko vara, a kada je dokaz preljube objavila onlajn, dobila je neočekivane odgovore!

Izvor: Facebook/Screenshot

Na koji god način da saznate da vas partner vara, naravno da nije prijatno, ali pronalaženje iskorišćenog kondoma pored kauča u dnevnoj sobi je verovatno jedna od neprijatnijih situacija.

Upravo to se dogodilo jednoj devojci – ili je barem ona tako tvrdila.

Naime, nakon što je našla upotrebljen "kondom" pored kauča u dnevnoj sobi, fotkala je to i objavila na Facebooku tražeći savet.

"Mislim da me dečko vara. Upravo sam našla ovo pored kauča", napisala je ona uz emotikon slomljenog srca.

Izvor: Facebook/Screenshot

Nakon što je njen status objavljen u jednoj grupi, brzo su joj ukazali da je "upotrebljeni kondom" zapravo omot od kobasice.

"Mislim da je prevara poslednja stvar o kojoj treba da brine ako smatra da bi mu ova veličina kondoma odgovarala...", šalili su se u komentarima.

"Ovo je gore od preljube. Da je moj partner jeo kobasice bez mene i ostavio omot pored kauča, bila bih očajna", nizali su se komentari, "samo mu se jela kobasica".

"Ona ga baš potcenjuje", pisale su joj žene, dok su joj neke rekle da možda ne treba da brine o prevari, ali treba da porazgovara sa njim o navikama i ostavljanju smeća pored kauča...

(MONDO)

Tagovi