Ljubav

NAPISALA SAM PISMO KAO DETE, I NA DAN SVADBE GA DALA MUŽU: Ispovest od 2 miliona pregleda - "dokaz da čuda postoje"!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Video ove žene zapalio Internet!

Izvor: YouTube/MyLifeInABullet/TikTok/mrs_younks

Romantične i dirljive ispovesti često oduševe Internet zajednicu, a jedna od njih proširila se svetskom mrežom brzinom munje! Jedna žena iz Amerike odgovarala je na TikToku na pitanje "šta je nešto vezano za koju vezu, za šta svi misle da je izmišljeno", i njen odgovor ima dva miliona pregleda!

Ova žena opisala je neverovatnu situaciju vezanu za nešto što je uradila kao devojčica, a čega se podsetila na dan svog venčanja. I sama kaže da nije mogla ni da sanja da će biti tako!

"Kada sam bila mala, u mojoj grupi u crkvi su devojčice pisale pisma svojim budućim muževima. To mi je bilo simpatično pa sam ih i ja napisala par, ali sam kasnije odustala od daljeg pisanja i spakovala sam ih. Suprugu sam dala jedno od njih 2017, na dan našeg venčanja. Znam da sam u pismu tada zapisala citat iz Biblije, više se ni ne sećam koji", započela je ona.

Iako ona priznaje da je jedva zapamtila koji joj se citat dopao dok je još bila devojčurak, na dan venčanja je shvatila da je i njen suprug godinama unazad znao za njega i bio mu je značajan. 

"Moj muž ima istetovirano 'Naum 1:7', to je baš taj citat. I tetovažu je uradio iste godine, kada sam ja pisala svoje pismo", ispričala je ona u videu koji ima dva miliona pregleda. Ova žena inače često deli citate sa pratiocima i mnogi od njih su joj napisali da je to što se dogodilo "dokaz da čuda postoje". Amerikanka je priznala da ni suprug, ni ona inače nisu mislili da im je ovaj citat "promenio život", ali da je činjenica da im se oboma dopadao u istom periodu života dokaz da su stvoreni jedno za drugo.

Pogledajte!

(MONDO)