Ups!

POŠTO NE MOŽEŠ DA GA ZADRŽIŠ U GAĆAMA, REKOH DA TI POMOGNEM: Saznala da je muž drugoj napravio dete, njena osveta je HIT

Autor Maja Gašić

Evo kako se jedna žena osvetila mužu zbog prevare - umrećete od smeha!

Izvor: tiktok/screenshot/heyandreaowen

Šta biste vi uradili kada biste otkrili da vas partner vara? Da li biste napravili haos ili se dostojanstveno, bez reči povukli iz veze? Andrea Oven zapravo nije uradila ni jedno, ni drugo. Ona je odlučila da preljubniku pošalje poruku. I to kakvu!

Žene ponekad u ovakvim situacijama umeju da bes ispolje tako što će uništiti kola, ili nešto drugo do čega je njihovom mužu ili dečku stalo. Andrea je odabrala da kroz odeću kaže mužu šta misli o njegovoj prevari. 

Video pod nazivom "Trenutak kada sam skrenula sa uma", objavila je na društvenoj mreži TikTok i pobrala ogroman broj lajkova - preko 340 hiljada i podršku ne samo prevarenih žena, već i mušakaraca koji su tačno znali kako se oseća.

"2006. godine sam saznala da je moj suprug imao sedmomesečnu vezu s našom komšinicom, koja je i zatrudnela", napisala je Andrea u videu.

"Odlučila sam da uzmem makaze i isečem materijal na preponama na svim gaćama, šorcevima i pantalonama koje je imao. Zatim sam mu ostavila poruku na kojoj je pisalo: 'Pošto ne možeš da držiš penis u gaćama, rekoh da ti pomognem". I zatim sam se smejala i smejala... ", piše u videu koji je objavila sa naznakom "ne pokušavajte ovo kod kuće".

Iskreni snimak ponukao je ogroman broj prevarenih da ispričaju svoje iskustvo, ali i svoj način osvete, a jedan od najoriginalnijih nasmejao je sve na ovoj mreži.

"Moj suprug me varao sa ženom koja se zvala Mili. Znate onaj umak za testeninu pod nazivom 'Tetka Mili? Napunila sam sve ormariće u kući njim", napisala je.

Druga žena je ispričala da je "izribala wc olju partnerovom četkicom za zube i onda je vratila na mesto". Dodaje da je prilikom selidbe odlučila da sa sobom ponese daljinski za TV.

Tagovi