Ljubav

ANIN LJUBAVNI SAVET IZAZVAO LAVINU REAKCIJA: Žene, nikada se ne hvatajte za novčanik, PRAVI muškarac će sve da vam KUPI

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Influenserka izazvala burne reakcije pričom na temu da li žena sme da plati piće!

Izvor: YouTube/Anna Bey

Ana Bej, YouTube zvezda koja deli savete ženama na temu ljubavi, stila i elegancije, podelila je mišljenja novim savetima.

Ana je rekla da žena nikad ne bi smela da plati svoje piće na sastanku, ako želi da privuče "pravog muškarca koji može da joj obezbedi sve što želi".

"Ako mislite da bi trebalo da platite pola-pola na sastanku, ne slušajte dalje. Naročito se obraćam ženama koje hoće da privuku muževnog muškarca, velikodušnog, koji može da se stara o njima", rekla je ona.

"Ako hoćete baš takvog tipa, nikada ne treba da pokažete ni najmanji znak da ste spremne da platite. Jer, šta mu takvo ponašanje pokazuje? Da vi mislite da je to normalno, da ste vi pola-pola osoba, i da je to OK, da žena plaća", rekla je Ana.

"Čak i ako ne nameravate stvarno da platite nego samo vadite novčanik kao gest, jednako je loše. Prestanite odmah", rekla je ona.

"Morate da zauzmete čvrst stav, OK, on će možda pomisliti svašta, da ste sponzoruša, da ste oportunista, ko zna kakvu će etiketu da vam nalepi. Ali stvarno, ako tako nešto misli, on nije čovek za vas", kazala je u videu.

"Muškarci koji su visokog kalibra, uspešni, velikodušni, muževni, koji obezbeđuju ženama šta im treba, nikada to neće pomisliti. Za njih je normalna stvar da žena nikada ne plati ništa", rekla je ona.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)

Tagovi