Provalila ga

POSLAO JE DEVOJCI FOTKU, ALI NIJE OBRATIO PAŽNJU NA 1 DETALJ: Odmah ga je ostavila - "Moraćeš više da se potrudiš" FOTO

Autor Nataša Petrović

Devojka pokazala kako je otkrila da momak sa kojim se dopisivala ima devojku!

Izvor: TikTok/Screenshot/kayla_paeth

Zabavljanje u ovo moderno doba uopšte nije lako, a aplikacije za upoznavanje i društvene mreže su to s jedne strane olakšale, a sa druge otežale. Olakšale jer lakše možete da dođete do osobe koja vam se dopada, ali problem je što barem neki vremenski period ne možete biti sigurni da ta osoba već nije zauzeta i jednostavno je lakše lagati onlajn.

U to se uverila i korisnica TikToka Kajla, koja se sa jednim dečkom dopisivala duži vremenski period, a onda je otkrila da je on "vara", i to sve preko fotke.

Ona je na ovoj društvenoj mreži objavila fotografiju koju joj je njen udvarač poslao, a fotogarfija je naizgled potpuno obična. On sprema večeru u kuhinji, fotografisao je hranu na šporetu, ali na jednu stvar nije obratio pažnju i to ga je odalo.

Oštrookoj Kajli to nije promaklo, pa je zumirala fotografiju i videla odraz ženske osobe na staklu rerne.

"Moraćeš više da se potrudiš", napisala je Kajla u opisu videa koji je objavila.

Za one koji možda nisu videli ono što ona jeste, na odraz na staklu rerne pokazuje ženske ruke sa nalakiranim noktima, čije prisustvo momak naravno nije pomenuo.

Pored dugih nalakiranih noktiju, jasno je da je reč o ženskoj ruci jer na zglobu nosi ženski sat, prsten i nekoliko narukvica.

Naravno, to ne mora nužno da znači da mu je to devojka, ali poverenje je svakako prokockao...

Njen video ima više od 800.000 pregleda, a jedna devojka prokomentarisala je da "ne može da shvati kako muškarci još uvek nisu naučili da su žene detektivi".

"Da, to je i hrana za dvoje (ili više), definitivno nije sam", dodao je neko.

(MONDO)