Anketa

SAMO U 1 SLUČAJU ŽENA TREBA DA PLATI RAČUN NA SASTANKU: Janu napadaju zbog izjave, a ona otkriva i kako testira muškarce

Autor Nataša Petrović

Stručnjak za veze dala svoje mišljenje – evo u kojoj situaciji žena jedino treba da plati račun posle sastanka!

Izvor: Instagram/Screenshot/jana_hocking

Ko treba da plati račun na sastanku pitanje je na koje nema samo jedan tačan odgovor. Jednostavno, neki misle da je muškarac uvek taj koji treba da plaća, drugi smatraju da je najbolje podeliti račun, a neki pak kažu da barem ponekad i žena treba da plati ceo račun.

Stručnjak za veze Jana Hoking ranije je iznela svoje mišljenje o tome – ona smatra da muškarac treba da bude taj koji plaća račun na prvom sastanku, osim u jednom slučaju.

"Uvek me ljudi napadnu kada kažem da mislim da muškarac treba da plati račun posle prvog sastanka. Ipak, mislim da u jednoj situaciji – kada ona pozove momka na sastanak – treba da plate po pola. I dalje mislim da žena ne treba da plati ceo iznos", kaže Jana.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Uprkos tome, ističe da se ona najčešće "uhvati za novčanik" i ponudi da plati pola računa posle sastanka.

"Ne radim to uvek zato što želim da platim, ali ponudim ’o, hajde da platimo po pola’... Često muškarci pristanu, i onda pomislim ’dođavola’", kaže ona, dodajući da je to svojevrstan test za muškarce sa kojima izlazi.

(MONDO)