Hit!

SKANDAL NA VERIDBI - SVEKRVA VIKALA "NEMOJ, SINE"! Zbog ovog videa joj pišu da ide da se LEČI a tek šta rade mladoženji!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pogledajte snimak žene koja je prekinula veridbu svog sina, pred kamerama vikala "nemoj, ustaj, nemoj to da radiš"!

Izvor: TikTok/catdaddan

Jedna žena postala je iznenadni Internet hit, pošto je njen sin postavio snimak svoje neuspele veridbe na TikTok. Svekrva je prekinula veridbu a komentari su se usijali!

"Ovo je žena koju sam hteo da zaprosim, dok moja mama nije prekinula veridbu", napisao je on uz snimak koji ima već devet miliona pregleda.

Par je izašao sa njegovim roditeljima na jedan vidikovac, i on je tu odabrao da klekne i zaprosi svoju devojku. Ali njegova majka je počela da viče "nemoj, šta to radiš", "ustani", "prestani"!

"Moj tata nije znao šta da radi i samo je nastavio da snima", napisao je ovaj mladić koji je kasnije opisao da je mama dobacivala i kada je snimanje prekinuto. U komentarima urnišu i njega, i majku!

"Ovoj ženi treba lečenje", jedan je od komentara, ali drugi osuđuju i mladoženju - "ova devojka se spasla, šta će joj ovakav beskičmenjak koji samo sluša šta mu mama kaže, a odrastao je čovek". 

Den je na TikToku objasnio da se kasnije ipak verio i venčao sa ovom devojkom, a ovako je mama reagovala kada je saznala da njen klip ima milione pregleda!

(MONDO)

Tagovi