Uffff!

VRATILA SE S POSLOVNOG PUTA I ZATEKLA PRAZAN STAN: Nisu lopovi, u pitanju je nešto još gore! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Žena objavila video stana koji je zatekla prazan kad se vratila s poslovnog puta – muž je ostavio posle 18 godina braka i odneo sve iz kuće!

Izvor: TikTok/Screenshot/cupoflove7

Porša Mur Rosmon (34) iz Nešvila, zatekla je skoro potpuno prazan stan kad se vratila sa poslovnog putovanja. U videu u kojem pokazuje u kakvom je stanju stan, kaže da ju je muž Brajan ostavio posle 18 godina i da je izneo sve, od kreveta, preko veš mašine, do mašinje za sušenje veša.

"Posle 18 godina me ovako ostavljaš? Imam samo sebe, OK sam sa tim", kaže Porša u videu koji je pregledan 1,7 miliona puta.

Ona objašnjava da je bila na poslovnom putovanju u Las Vegasu, na pet dana, a kada se vratila shvatila je da je ostala bez muža i većine stvari.

"Ovako izgleda moj stan nakon što sam se vratila iz Las Vegasa", kaže dok kamerom pokazuje dnevnu sobu i kuhinju, bez nameštaja. "Stan mi je opustošen. Muž me je ostavio. Ostavio mi je moj nakit u ovoj sobi. I da, uzeo je sve ostalo, čak i neke stvari koje su bile lično moje", tvrdi ona.

Porša navodi da je Brajan uzeo čak i krevet, kao i mašine za veš i sušenje, a isključio je i internet kako više ne bi mogla da radi od kuće.

Ističe i da je uzeo sve iz ormana, osim njene venčanice.

Od njegovog odlaska se, kaže, nisu čuli, a on joj nije ostavio nikakvu poruku u kojoj bi objasnio zašto se odlučio na takav korak. Takođe je blokirao njen broj telefona, kako ne bi mogla da ga kontaktira po povratku sa putovanja.

Ono što je još čudnije od svega, Porša kaže da nisu imali problema u braku, i tvrdi da nije znala da planira da je ostavi.

Međutim, dodaje da se suprug nije slagao sa njenom karijerom preduzetnice, zbog čega joj je dao ultimatum – karijera ili brak. Ipak, ističe da nikada nisu razgovarali o tome šta je odlučila niti o kraju braku, kao i da je bio veoma ljubazan i lepo se ponašao prema njoj pre nego što je otputovala.

(MONDO)

Tagovi