Bez toga, ljubav je samo reč

"NISU SVE ŽENE RASPALE DRO*E, NITI MUŠKARCI DEBILI": Svi pričaju o prosidbi u NS – Dejan 1 rečenicom svima zapušio usta

Autor Maja Gašić

Jedan mladić zaprosio je devojku na Petrovaradinu, a nije ni slutio da će snimak ove prosidbe izazvati tako ostrašćene komentare na mrežama.

Izvor: Instagram/Printscreen/nsuzivo.rs

U Srbiji su nezapamćene vrućine, tepmeratura ide i preko 40 stepeni Celzijusa, svi izbegavaju da izlaze napolje kada je najvrelije, a u upravo u to najnezgodnije vreme desila je najlepša stvar.Jedan mladić je na Petrovaradinskoj tvrđavi kraj Novog Sada zaprosio devojku na klupici, a snimak ove prosidbe osvanuo je na društvenim mrežama i izazvao buru komentara.

Devojka za koju će se kasnije otkriti da se zove Snežana, sedela je na klupici kada je njen momak kleknuio i iz džepa izvadio prsten. Ne verujući šta se događa, devojka se uhvatila za lice, a sudeći po zagraljaju koji se vidi na snimku, usledio je srećan epilog - ona je rekla DA.

Ova zaista lepa i dirljiva scena izazvala je pregršt pozitivnih komentara na Instagramu, gde je objavljena na profilu "nsuzivo", a javila se i buduća mlada i detaljnije opisala situaciju...

"Ja sam devojka sa snimka. Hvala svima na divnim komentarima. Ovo jeste jedna veoma srećna priča i ako treba, biću mu i žirant, šta sad…Trebalo je da ostane viđeno samo od strane par prolaznika jer me je i prosio po najvećem suncu, da izbegne gužvu i mogućnost da neko ovo uradi... U svakom slučaju, pouka snimka, volite se i negujte "stare" vrednosti jer ljubav pomera granice...", napisala je u komentarima uz snimak, ispod brojnih čestitiki mladom paru.

Istina bilo je i onih koji su tvrdili da je sve iscenirano, pa i vređali mladića da je "mlakonja" jer je kleknuo pred buduću ženu, a onda je oglasilo jedan korsisnik Instagrama i svima zapušio usta:

"Možeš se sprdati koliko hoćeš, al' kad imaš pravu ženu pored sebe uvek ćeš imati ko da 'ti čuva leđa', da nikada ne pomisliš da li je tu, jer će biti tu za tebe, koja će ti se dati 100 posto. To prvo moraš da ceniš i poštuješ, a tek onda da voliš, jer šta je ljubav ako ne ceniš podršku, njenu ili njegovu žrtvu, ljubav bez toga je samo reč. Nisu sve žene, devojke, tinejdžerke k'o ove sa TV-a, dro*etine raspale al' nisu ni svi muškarci debili. Drago mi je kada vidim ovakve stvari, možda je baš to jedna srećna priča, nek je sa srećom pa kako bude", napisao je ovaj mladić po imenu Dejan, a njegov komentar je momentalno dobio više od 150 lajkova.

Izvor: Instagram/Printscreen/nsuzivo.rs