Ijuuu!

TRAŽILA DEČKA PREKO APLIKACIJE, A ONDA SU JOJ POSLALI SLIKU "SAVRŠENOG PARA": Ovako nešto se ne dešava ni u filmovima

Autor Maja Gašić

Slučaj o kojem bruje mreže! Devojka je tražila dečka preko aplikacije za upoznavanje, a evo koga su joj "ponudili"...

Izvor: Twitter/@RosieisaHolt/screenshot

Upoznavanje partnera preko sajtova ili aplikacija može biti veoma nezgodno, nikada ne možete da budete sigurni da je osoba sa kojom su vas "uparili" zaista onakva kakvom se predstavlja ili da izgleda kao na slikama. Ne koriste se žene samo trikovima da ispadnu lepe na fotkama, fotošopom i filterima, i muškarci to rade.

Međutim, situacija u kojoj se našla Britanka Rozi Holt nije ni nalik uobičajenim problemima sa kojima se većima korisnika ovih aplikacija i sajtova susreće.

Rozi koja koristi aplikaciju za upoznavanje "Hinge", ostala je zapanjena kada su joj poslali sliku muškarca koji je po njihovim parametrima savršen za nju. Kad se oglasilo zvono na telefonu i stigla poruka ugledala je fotografiju svog brata Čarlija...

Ona je na svom Tviter profilu objavila fotografiju poruke koju je dobila, a u kojoj je pisalo: "Najkompatibilniji: Čarli i Rozi, mislimo da bi vas dvoje trebalo da se upoznate".

Istu poruku je primio i Čarli, ovog puta sa Rozinom slikom, iako je devojka već odbila da se "upozna" sa bratom.

Algoritam ove aplikacije je uporedio njihove profile i izračunao da su savršen par jer su oboje rođeni u Somersetu i sada žive u Londonu, a imaju slične interese i hobije.

Njena objava ubrzo je postala viralna na društvenim mrežama, a mnoge korisnike je zabavila ova situacija.

"Pa barem im algoritam radi! Mislim, vas dvoje definitivno imate zajedničke stvari, poput vaših roditelja", "Gledajte to sa vedrije strane. Već volite svekrvu i svekrva i oni vole vas. Neće biti problema u porodici", komentarisali su korinici mreža.

Tagovi