Seks

TAČNO SE ZNA KOLIKO CENTIMETARA JE POTREBNO DA DOVEDETE ŽENU DO VRHUNCA: Dobra vest i za one koji nisu baš obdareni!

Autor Nataša Petrović

Večita briga muškaraca – da li je njihov polni organ dovoljno veliki da zadovolje ženu? Dame dale odgovor!

Izvor: YouTube/screenshot/Movieclips

Nema tog muškarca koji se barem jednom nije zapitao da li je njegov polni organ dovoljno veliki za vatromet u krevetu. Stručnjaci za seks često kažu da su zapravo muškarci ti koje zanima veličina penisa, dok ženama to i nije previše bitno, a sada smo uz pomoć ankete saznali i šta dame misle o tome.

Skoro pet hiljada žena učestvovalo je u anketi portala Big one, kako bi se dobili podaci o tome koliki je polni organ potreban da bi devojke doživele orgazam. Da, većim polnim organom se to lakše postiže, ali kako se ispostavilo, žene nemaju ništa ni protiv malih.

Naime, 13 odsto žena kaže da je doživelo seksualni vrhunac bez obzira na veličinu penisa, a evo tačne dužine i procenta žena koje su sa tolikim "alatkama" doživele orgazam.

2,5 centimetara - 13 odsto

5,1 centimetar - 22 odsto

7,6 centimetara - 26 odsto

10,2 centimetara - 30 odsto

12,7 centimetara - 31 odsto

15,2 centimetara - 34 odsto

17,8 centimetara - 38 odsto

20,3 centimetara - 44 odsto

22,9 centimetara - 42 odsto

25,4 centimetara - 39 odsto

27,9 centimetara - 30 odsto

Ako se statistički gleda, najveći broj žena orgazam je doživeo sa muškarcima čija je dužina penisa oko 20 centimetara, ali generalno se najlakše vrhunac dostiže sa muškarcem čiji je polni organ dug između 18 i 25 centimetara.

Međutim, sam podatak da je postotak žena koje su doživele orgazam prilikom penetracije penisa od 27,9 centimetara 30 odsto, a 31 odsto za penis od 12,7 centimetara, pokazuje da veličina nije najvažnija – tehnika i trud često imaju važniju ulogu.

(MONDO)

Tagovi