TRAŽILA SAM SVEKRVI SLIKU HALJINE ZA SVADBU: Fotografija će vas ZAPANJITI, a tek PSOVKE koje su stigle posle nje! (FOTO)

Mlada objavila razgovor sa svekrvom - "nazvala me sirotinjom i prostitutkom"!

Shutterstock.com/Roman Samborskyi

Ispovest jedne mlade koja je doživela iskustvo iz noćne more sa svekrvom zapalila je Internet - gospođa je odlučila da na sinovljevu svadbu dođe u venčanici, a kada je mlada to odbila, ispsovala ju je!

"Verenik mi je rekao da je njegova mama već odabrala sebi haljinu, i da bi trebalo da je pozovem. Venčanje je tek u novembru 2022. godine, ni ja nisam počela da tražim venčanicu. Uopšte ne znam šta da radim, nisam mu još rekla jer neću da pravim dramu, on je pravi mamin mezimac. Molim se da će mi poslati poruku da se samo šalila, ali ne verujem jer je, nažalost, baš ovoliko zla i dvolična", napisala je sirota mlada.

Ona je pisala svekrvi i pitala kakvu je haljinu odabrala, da bi joj svekrva poslala odgovor zbog kog se zaledila.

"Već si videla haljinu, pa pokazivala sam ti slike s našeg venčanja", napisala je ona i priložila fotografiju svoje venčanice.

Imgur 

"Izvinite, neću da budem nepristojna, ali ne možete da nosite venčanicu na našoj svadbi. Pomoći ćemo vam da nađete sličnu haljinu koja je druge boje", pokušala je mlada da bude ljubazna. Uzalud!

"Ne igraj ove igre sa mnom, ku*vo. Moj sin se ženi, a plaćam ti pola venčanja. Nosiću koju god je*enu haljinu hoću. Ako imaš nešto da mi kažeš, želim ti sreću jer Bog zna koliko ti je porodica siromašna. Da nisi ni pomislila da mi upropastiš ovaj trenutak, znaš da mi se druga deca neće venčavati dok sam živa i ovo je jedino venčanje nekog mog deteta na kom ću moći da budem", napisala joj je besna svekrva.

"Traži od svih ostalih gošći da obuku bele haljine, a ti dođi u nekoj venčanici upadljive, jarke boje", najbolji je savet koji je dobila vezan za haljinu.

"Da je meni svekrva poslala takvu poruku, a moj verenik ćutao, pa otkazala bih venčanje u sekundi", "ovaj brak se neće dobro završiti", "mamin mezimac mora da odraste", "zabrani joj da dođe na svadbu", neki su od komentara.

(MONDO)