Like A Virgin

NISAM IMALA SEKS 12 GODINA, ZABORAVILA SAM KAKO SE TO RADI: Prijatelji su mi davali časove, bolelo je kao da sam devica

Autor Maja Gašić

Ova neobična devojka je odlučila da se "očisti" od svih poroka. Ostavila je alkohol, prestala da konzumira droge i nije imala seks punih 12 godina.

Izvor: instagram/printscreen/julietteherrera_

Džulijet Herera iz Australije je više nego atraktivna devojka koja se nimalo ne ustručava da na Instagramu objavljuje obnažene fotke, ali nije to razlog što o njoj pišu svetski mediji.

Ova 35-godišnja brineta je otkrila za poznati britanski tablid "The Sun" da nije imala seks punih 12 godina. Razlog? Morala je da se odrekne zemaljskih "poroka" kako bi otkrila duhovno u sebi...

Sve se promenilo tokom puta u Indiju gde je upoznala jednu vernicu koja ju je, kako kaže, "prosvetlila". Do tog trenutka je bila pomalo razuzdana devojka koja uživa u slobodi, bavi se jogom i reikijem, a povremeno i uživa u alkoholu i drogama...

"To se promenilo kad sam upoznala tu ženu, posvećenu hrišćanku. Ona se molila za mene i doživela sam lepo iskustvo s Bogom. Tako je započelo moje versko putovanje. Odlučila sam da prestanem da uzimam droge i pijem, ali i da se uzdržavam od seksa i potpuno promenim karakter", kaže ova devojka čija odluka je zapanjila sve u njenom okruženju. 

Mladići su posebno bili šokirani i nisu joj verovali da zaista živi u celibatu.

"Kad bih momcima rekla da nema ništa od seksa, ostavili bi me. Počela sam sama sebe da pitam 'Bože, zašto niko neće da me čeka? Je l' nisam dovoljno dobra?'. Godine su prolazile, pet godina bez seksa, osam godina, 10 godina bez seksa", otkriva Džulijet koja je svojevremeno učestvovala i u australijskoj verziji rijaliti programa "Neženja". 

Prošle su još dve godine a u njoj je sazrela ideja da ukine celibat i da se opusti, pronađe dečka i sa njim ima odnose. Naravno, tada se javio drugi problem i bojazan kako će seks nakon toliko godina apstinencije izgledati, prvenstveno, da li će biti bolan...

O prvom seksu nakon 12 godina, Džulijet kaže da je bio "kao prvi put".

"Imala sam osećaj kao da sam devica. Konačno imam dečka i aktivna sam, ali bilo je potrebno da se naviknem na seks posle toliko godina. I dalje se osećam kao devojka koja je tek počela da ima odnose. Morala sam da tražim savete od prijatelja koji su mi držali 'časove' seksa, da gledam sadržaje za odrasle kako bih bila mentalno spremna da budem gola pred nekim. Prijateljice su mi slale snimke gde su mi bukvalno pokazivale kako se to radi, koji su pokreti... pa sam i ja tako vežbala na podu", kaže ova neobična devojka.