Velika muka, ali bukvalno

ŽENE SU PLAKALE TOKOM SEKSA, JEDNA JE ZAVRŠILA U BOLNICI: Obdareni momci na mukama - 25 cm može da uništi vezu

Autor Maja Gašić

Muškarci sa velikim peni*om opisali su kroz kakve muke prolaze zbog obdarenosti i koji su i problemi u seksu.

Izvor: YouTube/screenshot/Movieclips

Koliko god da ne vole kada je partnerova "alatka" premala, žene ne uživaju i kada imaju posla sa muškarcem koji je pak previše obdaren. Veliki polni organ može da bude i velik problem i izvor jakog bola za žene.

Da je zaista tako, potvrdila su tri muškarca koja spadaju u ovu grupu. Svaki od njih ima "alatku" dužine od 20 cm pa naviše, što je daleko iznad proseka. Ako niste znali, prosečna dužina penisa tokom erekcije iznosi 13,12 centimetra, dok je u "opuštenom" stanju ta brojka 9,16 cm. Što se tiče obima, prosečnom vrednošću se smatra polni organ debljine 11,66 cm kad je u erekciji, a 9,31 cm kada je u "opuštenom" stanju.

A evo šta kažu Kris, Džo i Albert...

Kris Dikson (20 cm)

"Neke su devojke odbile da imaju seks sa mnom jer imam preveliki penis, a jedna je čak i završila u bolnici jer sam je povredio. Sve to me je uplašilo. Zavidim momcima s penisom prosečne veličine", kaže kladioničar Kris i dodaje da zahvaljujući sadašnjoj devojci uspeo je da otkrije koje poze su bezbolne za žene i sada oboje jednako uživaju u seksu.

Džo Hačins (24 cm)

"Tokom odrastanja, uvek sam morao da nabavljam pantalone prilagođene oko prepona, a tokom godina sam naučio kako da namestim penis dok jašem, što mi je i sad često bolno kod preskakanja prepona. Uvek sam bio vrlo nežan prema partnerkama, a bio sam i s devojkama koje su bukvalno plakale od bola tokom seksa. Tali je neverovatna i jako strpljiva", kaže instruktor jahanja Džo i objašnjava da su on i njegova devojka Tali morali da koriste mnogo lubrikanata dok nisu "ušli u štos".

Albert Pričard (25,4 cm)

"Penis veći od 25 cm može da uništi vezu. Volim seks, ali žene kažu da im je seks sa mnom previše bolan. U jednoj od prošlih veza bivša i ja smo se stalno svađali zbog toga i to nam je potpuno uništilo intimu, da smo na kraju i prekinuli. Nakon toga me je još me jedna devojka ostavila zbog istog problema, ali barem je pokušala da prihvati moju veličinu. Bili smo u savetovalištu za seksualne probleme gde su nam rekli da obavezno koristimo lubrikant, ali smo se uvek osećali kao da se pripremamo za neku operaciju", kaže građevinac Albert i dodaje:

"Kad se presvlačim u teretani drugi muškarci me gledaju s određenom dozom zavisti, ali kad bi znali kakav problem toliki penis uzrokuje, ne bi uopšte bili zavidni."

Tagovi