Ljubav

UDATA JE, ALI UZ PRISTANAK MUŽA SPAVA SA DRUGIM MUŠKARCIMA: On me na to nagovorio, seksi sam i voli da me deli! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Žena otkrila sve o svom neobičnom braku – ona uz pristanak muža uživa u seksu sa drugim muškarcima, a on joj je potpuno veran.

Izvor: TikTok/Screenshot/raesintx

Rej Nemetski (22) zapalila je društvene mreže pričom o svom neobičnom braku. Ona, naime, potpuno slobodno spava sa drugim muškarcima, a sve to uz dozvolu svog muža. S druge strane, njen suprug nema seks ni sa kim osim sa njom.

Mlada mama kaže da je ova tema i dalje tabu i da o tome niko ne priča, ali ona želi da podigne svest ljudi, zbog čega je na TikToku detaljnije govorila o tome.

Ona je ispričala da ju je muž "duže od godinu dana nagovarao" da počne da spava sa drugim muškarcima, ali se njoj ta ideja isprva nije dopala. Kasnije je pristala, ali je dogovor između njih dvoje da sa drugim muškarcima nema ništa osim neobaveznog seksa.

"Obično je muškarac taj koji to predloži, praktično je to muškarčev fetiš ili fantazija", kaže ona u jednom od svojih klipova, a zatim objašnjava da njen muž jednostavno misli da je ona seksi i da zbog toga želi da je "deli" sa drugima. 

"Probala sam to jer sam znala da bih ga to usrećilo, a njegova sreća mene čini srećnom".

Ističe da je on nikada ne tera da bude sa drugima kada ona to ne želi, kao i da je ona ta koja ugovara sastanak i ima punu kontrolu nad tim.

"To je sve uz njegovu dozvolu, dakle, ne varam ga. Ali, ne razlikuje se od onoga kada sam bila singl, s druge strane, razlika je što se vraćam kući mužu posle svega i znam da je on srećan zbog toga što radim, pa to i mene čini srećnom".

Rej je u jednom od svojih snimaka odgovorila i na prozivke da ima seks sa drugima jer "muž ne može da joj pruži ono što joj treba". Međutim, ona insistira da je to daleko od istine, te da sa mužem ima najbolji seks.

"Mom muž mi pruža sve što mi je potrebno, da to odmah razjasnimo. S njim imam najbolji seks ikada. To uopšte ne utiče na našu vezu. Možemo i bez toga, samo nam je zabavno da to radimo", pojasnila je.

Inače, njen muž ne poznaje muškarce sa kojima ona spava, a većinu nalazi preko aplikacija za upoznavanje.

Ona tvrdi da su oni "isti kao svaki drugi normalan par sa decom", ali da ih je to što ona spava sa drugim muškarcima ojačalo kao par.

Do sada je, kaže, spavala sa trojicom muškaraca pored svog muža, a iako izbegava da se sa jednim istim vidi više puta, da se među njima ne bi razvila osećanja, Rej tvrdi da je to nemoguće jer obožava svog muža.

(MONDO)

Tagovi