Seks

IMA 41 GODINU, JOŠ UVEK JE DEVICA I VEĆ 5 GODINA TRAŽI DEVOJKU: Za buduću ima 1 uslov o kojem svi pričaju!

Autor Nataša Petrović

Muškarac (41) koji je još uvek nevin godinama traži devojku, a ljudima je za oko zapao jedan uslov koji ima za buduću izabranicu.

Izvor: singleguyfromadelaide.com

S obzirom na to da mladi sve ranije stupaju u seksualne odnose, zaista je neobično čuti da je neko u 40-im godinama života i dalje devica.

Danijel Pieknik (41) iz Adelajda, Australija, privukao e veliku pažnju zbog svog neobičnog pristupa onlajn zabavljanju. On toliko aktivno traži devojku da je 2016. godine platio da se na brojnim sajtovima pojavljuje reklama, čiji link vodi direktno ka njegovom sajtu koji je nazvan "singl momak iz Adelajda".

Ljude je oduševio njegov pristup situaciji i svi su navijali da Danijel konačno pronađe svoju sordnu dušu, ali pet godina kasnije, njegov ljubavni život je i dalje isti.

Jedan detalj na njegovom veb sajtu, međutim, mogao bi da objasni zašto mu se dame "ne bacaju pred noge".

Naime, ovaj biznismen traži ženu koja ima isti nivo seksualnog iskustva, odnosno onu koja je još uvek nevina.

U videu koji stoji na njegovom sajtu, Danijel kaže da želi ženu koja je svoj život posvetila karijeri i sačuvala se za "pravo vreme".

Možda će vas zanimati

Nakon što je sproveo svojevrsno istraživanje, ovaj muškarac kaže da je bio iznenađen "što to više niko ne radi".

"Teško je naći nekoga ko već nije imao partnera ili neke šeme", kaže on, dodajući da želi da pronađe "nekoga sa kim će raditi sve od početka".

Danijelova devojka bi takođe morala da bude pametna i da uživa u intelektualnim razgovorima, a iako je upoznao nekoliko "finih mladih žena", kaže da nijedna nije bila prava za njega.

Kada je reč o godinama devojke, tu nema nikakvih zahteva, a on poziva sve zainteresovane dame da mu se jave.

"Ako misliš da bi volela da me upoznaš, javi se", poručuje Danijel, koji je damama na sajtu dao opciju da mu se jave mejlom, preko Skajpa ili društvenih mreža.

(MONDO)