Nisu mogli da se zaustave

OSTVARILA MI SE NAJVEĆA FANTAZIJA, IMAO SAM SE*S SA ŠEFICOM: Nosila je kratke suknje, bila udata i starija

Autor Maja Gašić

Muškarac je u ispovesti za medije opisao kako je imao seks sa šeficom, nije mu smetalo što je starija i udata.

Izvor: YouTube/Screenshot/Australia Movie & TV Censorship

"Nosila je uske, kratke suknje i štikle koje su odzvanjale kada je prolazila hodnikom. Znali smo da  zaključamo vrata njene kancelarije i prepustimo se strastima. Njoj je bilo 40 godina, a meni 32", ovako je jedan muškarac opisao ljubavnu aferu sa udatom šeficom.

Muškarac koji je želeo da ostane anoniman je za jedan američki časopis otkrio kako je ostvario svoju seksualnu fantaziju, a to je afera sa šeficom. Ona je bila 12 godina starija i udata, ali ništa mu to nije smetalo. Strast koju su osećali jedno prema drugom brisala je sve prepreke. Sve do jednog trenutka...

Ovo je njegova ispovest...

"Ostvarila mi se je najveća seksualna fantazija, bio je to seks sa mojom šeficom. Bila je starija od mene, jako zgodna i prilično zaljubljena u mene. U prvih nekoliko nedeljanakon što sam došao u Čikago, imao sam predosećaj da će se to dogoditi, da ću spavati s njom.

Mesto na kom sam radio bilo je puno sumornih ljudi srednjih godina, večito zabrinutih zbog kredita, dece, propalih brakova i misterioznih bolova. Mnogi od njih imali su afere na poslu kako bi stvorili privid da su ipak živi. Pre dolaska u Čikago radio sam u redakciji u Njujorku kao novinar. Bilo je sjajno, ekipa je bila mlada i stalno smo se šalili.

Moja šefica u Čikagu je, takođe, bila u lošem braku, a više od decenije je bila na visokoj poziciji na poslu. Uvek kada bih je video, osetio bih uzbuđenje. Nosila je uske, kratke suknje i štikle koje su odzvanjale kada je prolazila hodnikom. Bila je vrlo vitka, a ponekad je nosila i odela, a čak i to mi je bilo uzbudljivo. Bila je vrlo obrazovana i pametna. Imala je plavu kosu i svaki put kada sam je ugledao, kao da me je sunce obasjalo. Imala je 40 godina, a ja 32.

Znali smo da zaključamo vrata njene kancelarije i prepustimo se strastima. Većinu radnih dana smo završavali tako što bismo otišli kod nje, u malu iznajmljenu garsonijeru blizu posla. 

Sećam se trenutka kada smo izjavili ljubav jedno drugom. Bilo je to u njenom krevetu, posle jedne zabave. Tada smo bili u vezi tri nedelje. Sećam se da joj je muž poslao poruku i pitao je gde je. Otišla je kući.

Moram priznati, iako smo u tom trenutku mislili ozbiljno kada smo rekli jedno drugome da se volimo, čini mi se da smo to uradili kako bismo opravdali ono što radimo. Ona je u braku bila godinama i imali su veliku, skupu kuću u elitnom delu grada. Kada je brak počeo da im se raspada, prodali su kuću. On je otišao da radi u drugi grad, ona se preselila u stan, a on ju je posećivao dva puta mesečno. Moja najveća greška je ta što sam joj rekao da je volim, a onda sam pokušavao da sakrijem vezu s njom. Želeo sam je dovoljno da završim u krevetu s njom, ali premalo da celom svetu kažem da je moja. 

Verovao sam da ću dobiti otkaz ako se sazna da spavam sa šeficom. Bio sam isuviše nisko na toj korporacijskoj lestvici da bi mi to bilo oprošteno kao što bi bilo njoj. Nisam želeo bliskost na poslu i insistirao sam da odlazimo u druge delove grada u kojima je bila manja šansa da nas neko vidi. Nisam ništa spominjao niti prijateljima ni rodbini, nisam želeo da o meni misle kao o nekom nesposobnom ko ima posao samo zbog seksa sa šeficom.

Prvi put smo raskinuli prilikom poslovne večere u restoranu. Bilo je puno kolega s posla. Ustao sam i hteo da odem, a ona mi je rekla da ostanem, prvo tiho pa glasno. Potom je izašla za mnom i vikala, ponavljajući kako nikada neće biti dovoljno dobra za mene. Zamerala mi je što krijem našu vezu. Svi su nas gledali.

Posle toga smo se stalno mirili i svađali. Poslednji put kada smo prekinuli bilo je to u mom stanu u Njujorku. Ovog puta je to bilo zauvek", završio je svoju neobičnu ispovest ovaj muškarac. 

MONDO

Tagovi