Ljubav

MUŽ JE PRE NJE SPAVAO SA 126 DEVOJAKA, A ONA JE ZBOG TOGA PRESREĆNA: Jedna stvar ju je oborila s nogu - nije seks!

Autor Nataša Petrović

Žena čiji je muž imao veoma burnu seksualnu prošlost otkriva da uživa u braku sa njiM!

Izvor: Instagram/Screenshot/elliot.hargreaves.3

Dok mnogima smeta burna seksualna prošlost partnera, mlada majka Kortni kaže da je presrećna zbog toga što je njen muž spavao sa ogromnim brojem žena pre nje.

Kortni (23) i Eliot Hargrivs (24) u braku su godinu dana i imaju dvoje dece. Zajedno su četiri godine, a Eliot je pre nego što je upoznao svoju sadašnju ženu bio veoma seksualno aktivan i tvrdi da je spavao sa čak 126 žena!

Možda će vas zanimati

Međutim, Kortni to uopšte ne smeta, naprotiv.

"Dok smo čekali u redu da uđemo u klub ugurao se ispred mene i šarmirao me. Svi su znali za njegovu reputaciju, da je retko kući išao sam i da je spavao s gomilom žena. Nisam bila zainteresovana za nekog takvog i rekla sam mu da se skloni. Sreli smo se opet tri meseca kasnije. Počeli smo da pričamo i nije ništa pokušavao. Ponudio mi je da me odveze kući, a pristala sam i da odem kod njega. Jasno sam mu dala do znanja da smo samo prijatelji. Ipak, ostali smo budni veći deo noći i pričali, a sve se završilo seksom. Bio je jako samouveren u krevetu. Sledeće jutro njegov telefon je divljao od poruka koje su mu slali prijatelji da ga pitaju kako je prošlo njegovo poslednje osvajanje. Želeli su da mi da ocenu od 1 do 10", ispričala je.

Korni kaže da je njen, tada dečko, bio veoma iskren prema njoj i da ju je to osvojilo, iako se plašila da će njeno seksualno neiskustvo predstavljati problem u njihovom odnosu.

"Priznala mu da sam jako neiskusna u poređenju s njim. Rekla sam mu da sam zabrinuta da će izgubiti interes za mene kada shvati da nemam nisam baš vešta u krevetu, ali to ga uopšte nije brinulo. Momci su pre govorili stvari zbog kojih sam se osećala nesigurno zbog svog neiskustva, ali Eliot nije bio takav i odmah smo postali par. Nakon te prve noći, zapravo više nikad nisam otišla".

Korni kaže da joj je sa Eliotom svaki put u krevetu avantura.

"Zna kako da zadovolji ženu, a to moji bivši nisu znali. Zbog njega se osećam divno i ne očekuje da za njega visim s lustera ili nekakve druge ludorije".

Ipak, priznaje i da ju je na početku brinulo da li će moći da veruje nekome ko je imao tako burnu prošlost, ali uspela je. Šest meseci od početka njihove veze, ona je ostala u drugom stanju i Eliot ju je zaprosio, a sada imaju dvoje dece. Kortni kaže da je prava srećnica.

"Mi i dalje imamo seks bar tri puta nedeljno, a Eliot me izvodi i na sastanke, tako da se ponekad još osećamo kao momak i devojka", zaključila je, dok Eliot priznaje da ga je sadašnja žena mnogo promenila.

"Dok nisam upoznao Kortni jedino što me zanimalo su bili izlasci i žene. Ali ona je bila nešto sasvim drugačije, zrela, osećajna i spremna da oprosti. Ona je savršena žena za mene i radije bih proveo ostatak života s njom i decom nego se vratio svojim starim navikama", kaže ovaj mladi tata.

(MONDO)

Tagovi