Šta?!

KRISTINA VARALA MUŽA MARKA, PA MU DALA ŠOK PONUDU! Nisam htela da se ODREKNEM seksa s drugim tipovima, ali to NIJE sve!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Kristina je svog supruga Marka ubedila da bi trebalo da postanu svingeri, ovo su njihova iskustva!

Izvor: TikTok/tiktokgirl_krystina5.0

Kristina je mama dvoje dece koja je muža ubedila da postane svinger zajedno s njom, jer je želela da nastavi da spava s drugim muškarcima! Prevarila je muža više puta, i na kraju mu otvoreno rekla sve u lice!

Kristina je na TikToku opisala kako je varala muža, a pošto nije želela da odustane od seksa s drugim muškarcima, predložila mu je da zajedno imaju seks s drugim ljudima!

"Osećala sam krivicu što sam ga varala, ali sam onda shvatila da mogu da ga ubedim da budemo svingeri. Sada je naša veza jača nego ikada", ispričala je ova TikTokerka.

Kristina (38) od starta nije želela monogamnu vezu, a s mužem se prvi put smuvala kada su bili u ranim dvadesetim. Već je bila udata, i prevarila je tadašnjeg supruga s kojim je imala prvo dete, s Markom s kojim je posle dobila kćerku.

"Prvi put kada smo spavali zajedno, pozvala sam i moju drugaricu da nam se pridruži", ispričala je ona.

Kristina i Mark su 17 godina u braku, i zajedno pozivaju druge ljude da im se pridruže u krevetu. Iako se stalno suočavaju sa osudom javnosti, ne haju za to!

"Bio je on zabrinut na početku, ali je posle bio oduševljen. Znao je da čeznem za drugim muškarcima i da ne želim da se osećam krivom zbog prevare. Zajedno smo otvorili profil na svingerskoj aplikaciji, i sada nam je seksualni život bolji nego ikada", rekla je ona.

Odricali su ih se članovi porodice, prijatelji su prestajali da im se javljaju nakon što su čuli za njihov neobični životni stil.

"Ne brinem, jer shvatam da samo ne razumeju. A ljudi brzo osude ono što ne razumeju. Za naš životni stil znaju i naša deca, i naša porodica je srećnija nego ikada", zaključila je Kristina.

Pogledajte!

(MONDO)

Tagovi