Ljubav

DA LI JE VELIČINA STVARNO VAŽNA: Sve je otkriveno - evo šta žene misle o tome, šta muškarci i kakav je IDEALAN penis

Autor Nataša Petrović

Istraživanja otkrila da li je veličina penisa stvarno važna i koliki je polni organ idealan!

Izvor: YouTube/screenshot/Movieclips

Veličina muškog polnog organa tema je o kojoj se uvek priča, a koja kod muškaraca često izaziva nervozu.

Pripadnicima muškog pola je veličina penisa i te kako važna i većina njih bi volela da ima barem malo veću "alatku" nego što je to slučaj. S druge strane, žene uglavnom kažu da im to nije toliko važno, a ovim pitanjem pozabavila se i klinika Medzino, koja je uradila istraživanje na tu temu.

Ispostavilo se da više od polovine pripadnika generacije Z (rođeni između 1997. i 2012. godine) smatra da je veličina penisa važna, u poređenju sa 29 odsto milenijalaca (rođeni između 1981. i 1996. godine).

S druge strane, tek 13 odsto generacije X (1965-1980) mari za veličinu polnog organa, a kada je reč o onoj starijoj generaciji, samo njih 14 odsto odgovara da je veličina bitna.

Kada se sve sabere, 71 odsto ispitanika misli da je veličina polnog organa važna za seksualno zadovoljstvo, a među njima je najviše generacije Z.

Kada je reč o tome koju veličinu smatraju idealnom, 41 odsto ispitanika kaže da je to između 15,2 i 20,3 centimetra.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Međutim, čak 48 ispitanika kaže da je obim važniji od dužine, a 68 odsto preferira obrezan polni organ.

Preciznije, čak četvoro od petoro učesnika studije koji pripadaju generaciji Z smatra da je idealan penis obrezan, u poređenju sa 70 odsto milenijalaca i 60 odsto pripadnika generacije X.

U istraživanju u kojem je učestvovalo 1.000 Amerikanaca, 74 odsto žena veruje da je veličina bitna, kao i 68 odsto mušakraca.

Osim toga, jedno istraživanje u kojem je učestvovalo 50.000 muškaraca i žena pokazalo je da bi 45 odsto pripadnika "jačeg" pola želelo da ima veći polni organ.

Ipak, uprkos ovim rezultatima istraživanja, profesor Kivan Vajli koji je takođe radio studiju na ovu temu, tvrdi da je čak 85 odsto žena zadovoljno obdarenošću svog partnera.

(MONDO)