Ne pristaje na vanbračne afere

UDALA SE ZA SAMU SEBE, A 90 DANA KASNIJE VEĆ "TRAŽI" RAZVOD: Izgleda kao BOGINJA SEKSA, svi se pitaju - ZAŠTO?

Autor Maja Gašić

Devojka se udala za samu sebe i sad hoće razvod...

Izvor: Instagram/cristianegaleraoficial/screenshot

Ako ne možete da nađete nekoga kome ćete biti najvažnija osoba na svetu i ko će se obavezati da će biti uz vas "u dobru i zlu", zašto onda tu titulu "pravog ili prave" ne biste dodelili osobi koja će vas uvek voleti, vama samima?

Upravo to je uradila manekenka Kris Gelera (33) iz Brazila. Ova seksi plavuša se udala za samu sebe, a čak je i napravila klasično venčanje da to i proslavi!

"Uvek sam se bojala da budem biti sama, ali sam shvatila da moram da naučim da se osećam dobro u sopstvenoj koži. Kad se to dogodilo, odlučila sam da to i proslavim", otkrila je je ova žena koja je, po sopstvenim rečima, umorila od toga da se oslanjanja na muškarce koji su je uvek na kraju ostavljali.

Možda nekome ovo deluje kao potez očajnika, ali Kris kaže da nije ni najmanje razočarana što nema mladoženje kraj nje na slikama. U seksi beloj venčanici je pokaza gola leđa i bujni dekolte, a otkrila je i brojne tetovaže.

"Želela sam da istaknem svoje najbolje osobine, svoje grudi. Imala sam 'besan' dekolte", komentarisala je svoje slike sa venčanja.

Ipak, ova njena odluka veoma brzo je "pala u vodu". nakon svega tri meseca odlučila je da stavi tačku na brak sa samom sobom i to zbog nekog drugog. Kris se zaljubila u jednu, kako kaže, "posebnu osobu", a opcija "vanbračne afere", ipak nije dolazila u obzir.

"Bila sam srećna dok je trajalo. Počela sam da verujem u ljubav onog trenutka kad sam upoznala nekog drugog posebnog", objasnila je Kris po kojoj je njen prethodni potez zapravo bio samo znak da je snažna i nezavisna žena i da joj nije potreban muškarac da je usreći. 

Dodala kako je do odluke o udaji za samu sebe došla kada je dostigla točku u kojoj je sazrela i shvatila da je ona jaka, odlučna i nezavisna žena. Ipak, tako nisu mislili mnogi koji su njene slike sa venčanja videli na društvenim mrežama, pa su je zasuli pogrdnim rečima i porukama. Ono što je mnogo zaintrigiralo, osim uopšte odluke da se uda, jeste i potreba za razvodom. Šta se sad promenilo, pitanje je koje mnogi postavljaju.

"Odlučila sam da više neću da čitam komentare. Mišljenje drugih ljudi neće promeniti ono što mislim o sebi, niti će mi u bilo čemu pomoći", ponosno je izjavila ova manekenka čiji Instagram profil obiluje ultraseksi slikama u donjem vešu. Tačnije, tračicama koje imitiraju rublje.

MONDO