Ljubav

MUŠKARCI, EVO DOBRIH VESTI! "ALATKA" VAM JE DUŽA NEGO ŠTO MISLITE: Doktor razbio mit o veličini, OVO sigurno niste znali

Autor Maja Gašić

Najpopularniji doktor sa društvenih mreža olakšao je muke muškaraca koji sumnjaju u veličinu svog "ponosa". Nema razloga da brinete, evo koja je prava dužina vašeg penisa...

Izvor: TikTok/Printscreen/dr.karanr

Veličina polnog organa neretko je tema među muškarcima, bilo da zbijaju šale na račun svog "ponosa", bilo da se njime hvale. I dok neke žena kažu da veličina nije bitna već "učinak", isto tako nije malo onih koje ipak preferiraju obdarene.

Zašto je to toliko bitno, prvenstveno jačem polu (mada ne isključujemo ni nežniji), psiholozi objašnjavaju sa raznih aspekata, a jedan stručnjak, poznati lekar sa TikToka dr Karan Radžan otkrio je i jedan neobičan podatak.

Muškarci često nisu u stanju da realno procene veličinu svog polnog organa, pa im se često čini da je manji nego što zaista jeste. Zbog ovoga se oseććaju nesigurno, a najpopularniji doktor na društvenim mrežama dao je objašnjenje koje će muškarcima vratiti samopouzdanje.

Kako kaže u videu koji je objavio na TikToku, zaboravite na "sprave" za uvećavanje penisa, nisu vam potrebne jer je vaša "alatka" ipak duža nego što mislite. 

"Pola dužine vašeg penisa proteže se unutar karličnog regiona, formirajući oblik bumeranga - jednostavno ga ne vidite. Učvršćuje se na mestu pomoću suspenzornog ligamenta i ponekad za 'operaciju produženja penisa' ovo preseku. To ne čini vašeg 'mališu' ništa većim, samo čini da visi niže", objasnio je on.

Ako i dalje niste ubeđeni, saznajte šta se smatra "svetskim prosekom". Brojne studije su utvrdile da prosečna dužina penisa tokom erekcije iznosi 13,12 centimetra, dok je u "opuštenom" stanju ta brojka 9,16 cm. Što se tiče obima, prosečnom vrednošću se smatra polni organ debljine 11,66 cm kad je u erekciji, a 9,31 cm kada je u "opuštenom" stanju.

Neka istraživanja su se bavila i oblikom i vrstama muških polnih organa koje žene preferiraju, a saznajte i šta kažu na tu temu...

MONDO

Tagovi