Može svakom da se desi

NJOJ JE 24, MENI 45 I UPOZNALI SMO SE NA MREŽAMA: Snimali smo seks, a onda me je opelješila za skoro 300.000 dinara

Autor Maja Gašić

Koliko puta ste čuli da neko bude "opljačkan" na mrežama? Ova devojka je prevarila muškarca i ubedila ga da ga voli, a samo je htela pare.

Izvor: Shutterstock/Tero Vesalainen

"Prevarila me žena na mreži za koju sam mislio da je ona PRAVA, pozajmio sam joj dve hiljade funti i onda mi je rekla da je trudna", otkrio je jedan muškarac za britanski tabloid.

Često slušamo priče o prevarama na sajtovima za upoznavanje i društvenim mrežama, bilo da je reč samo o emotivnim mahinacijama ili žrtva ostane bez prebijene pare jer poveruje u iskrena osećanja nepoznate osobe.

Jedan takav slučaj opisao je Britanac koji kaže da ga je "preveslala" devojka od 24 godine i opelješila za 2.000 funti, što je otprilike 276.000 dinara.

Evo šta se zapravo desilo...

"Njoj je 24, a ja imam 45 godina i nemam partnerku. Prijatelji su me ohrabrivali da pokušam da pronađem devojku na sajtovima za upoznavanje, pa sam stavio svoju fotografiju iz vremena kada mi je bilo 30-ak, kada sam imao više kose. Slagao sam za godine i uparili su me sa njom. Svako veče smo slali poruke jedno drugom i gledali se preko 'fejs-tajma'. Veoma je lepa i sve je delovalo kao da smo u pravoj vezi", ispričao je u svojoj ispovesti, obraćajući se poznatoj kolumnistkinji i psihologu Didri za savet.

"Naš razgovor se pretvorio u 'seksting' i imali smo seks pred kamerom. Živi na sat vremena od mene, ali ja ne vozim i stalno se nudila da dođe kod mene", kaže on i potom navodi kada su stvari postale "sumnjive"...

"Posle nekog vremena počela je da traži novac, tu i tamo po desetak funti. A onda je zatražila 2.000  za popravku automobila. Pristao sam da joj pozajmim i poslao joj novac, misleći da će doći da me vidi kad popravi auto", kaže on iskreno i dodaje da je tek nakon toga usledio šok.

"Iznebuha mi je samo rekla da je trudna. Očigledno, nije moglo da bude moje. Osećam se kao prvoklasni idiot", kaže ovaj muškarac dodajući da je tek tada shvatio da su svi ti snimci seksa bili zapravo ucena.

Psihološkinja Didri je istakla da nije prvi kome se ovakva prevara desila. Greška koju mnogi naprave u ovakvim "susretima" jeste što se prethodno "pravno" ne obezbede i zaštite da njihovi eksplicitni snimci ne mogu da izađu u javnost. Savetovala mu je i da ipak potraži pomoć nadležnih organa i upozori na devojku kojojoj ovo očigledno nije prvi put da nekoga ucenjuje.

MONDO