Ljubav

ŠOKIRAĆE VAS KAD ČUJETE NA ŠTA GA TERA LJUBOMORNA DEVOJKA: Prevršila je sve mere, dalje od ovoga nema! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Ljubomorna devojka otkrila šta njen dečko mora da radi zbog njene ljubomore, pa se pravdala: "Verujem njemu, ali ne verujem devojkama".

Izvor: TikTok/Screenshot/flackoandnela

Mnogi misle da je ljubomora znak ljubavi, ali psiholozi će vam reći da nije tako. Na stranu to, u malim dozama može i da se podnese, ali kada partnerova ljubomora počne da vas ometa u svakodnevnim situacijama i aktivnostima, onda postaje nepodnošljivo.

Znamo da ljubomorne devojke i momci umeju svašta da rade zbog te svoje ljubomore, ali jedna je prevršila svaku meru i o tome je otvoreno govorila na TikToku.

Naime, ona kaže da njen dečko mora preko Fejsbuka uživo da prenosi sve što se dešava u njegovom radnom okruženju i tako čitavih 12 sati dnevno!

"Ne radim ja to zato što mu ne verujem, već zato što ne verujem drugim ženama", napisala je ona pravdajući se u opisu videa koji ima više od pet miliona pregleda.

Ona je otišla čak i korak dalje, pa je već predala prijavu za posao u kompaniji u kojoj on radi, kako bi mogla da ga drži na oku sve vreme.

Njen snimak je zaprepastio mnoge, čemu u prilog govori i podatak da ima više od 27.000 komentara. Ukratko, mnogi su joj poručili da treba da potraži stručnu pomoć jer to što radi nije normalno.

"Jesi li svesna da to nije normalno? Želim da verujem da je tvoj video samo šala", napisala joj je jedna devojka.

Da li biste vi trpeli ovakvu ljubomoru u vezi?

(MONDO)