Ljubav

MLADA SE OŠIŠALA POSLE 14 GODINA: Uradila je to usred VENČANJA kako bi iznenadila supruga - njegova reakcija je HIT! 

Autor Tamara Veličković

O ludoj ideji jedne mlade ne prestaje da se priča - ošišala je kosu usred ceremonije i zaprepastila svog supruga!

Izvor: Tiktok/printscreen/vora.quinn

Svaka promena je uvek dobrodošla, a onim fizičkim uglavnom je skloniji nežniji pol, koji voli da eksperimentiše i isprobava novitete, posebno kada je frizura u pitanju. Ipak, kada odlučite da se ošišate prvi put nakon 14 godina, onda nastane promena koja bez sumnje iznenadi vaše najbliže.

Iako se neke novopečene mlade odluče da drastično promene svoju frizuru nakon venčanja, Vora Kvin je ispunila jednu ludu ideju - ošišala se na dan samog venčanja i usred ceremonije iznenadila svog supruga! Ona je na svom TikToku objavila video u kojem se vidi trenutak kada svom partneru pokazuje novu frizuru.

Ovo iznenađenje bilo je toliko veliko, jer je mlada svoju kosu ošišala prvi put nakon 14 godina, a video je za samo nekoliko dana pregledan više od 5.5 miliona puta!

Kako kaže, ona je duže vreme razmišljala o tome da se ošiša, ali je oduvek sanjala da na svom venčanju ima dugu kosu.

"Kako se dan venčanja sve više bližio, mislila sam koliko bi bilo dobro da ošišam kosu i iznenadim ga. Sav strah koji sam imala nestao je ispred uzbuđenja i činjenice da ću se stvarno ošišati na dan venčanja. Uvek sam mislila da ću se rasplakati, a na kraju uopšte nisam plakala. To je bio savršen deo našeg dana", rekla je mlada za Insider.

Vora ističe da njen suprug na početku uopšte nije primetio ovu promenu.

"Nekoliko trenutaka kasnije, kad me je bolje pogledao, shvatio je da sam skratila svoju kosu. Bio je u šoku. Nije mogao ni da govori", ispričala je Vora.

Ne propustite veridbu koja se dogodila na groblju, kao i kako je jedna žena na osnovu jedne fotografije shvatila da je muž vara.

(MONDO)

Tagovi