Tuga i sreća

ŠTA SE KRIJE IZA NAJJEFTINIJEG VENČANJA OD 10.000 RSD: Haljina koštala 1 CRVENU, a kad čujete razlog – PUĆI ĆE VAM SRCE

Autor Maja Gašić

Ovo je verovatno najjeftinije venčanje na svetu! Mladenci za matičara pozvali člana porodice, a kad čujete razlog...

Izvor: tiktok/screenshot/@nikkoleledda

Većina nevesti obično priželjkuje bajkovito venčanje, onakvo kakvo viđamo u filmovima - raskošna haljina, veo koji se vuče po zemlji, latice cveća posute po zemlji kojom hoda... Ali ne i Nikol Leda. Ova devojka će možda ući u istoriju po tome što je imala najjeftiniju svadbu na svetu. Zajedno sa venčanom haljinom cela ceremenija je koštala nešto manje od 10.000 dinara.

Iza ove neobične priče o mladencima koji su rekli sudbonosno "da" na mestu gde su prvi put izašli na sastanak, krije se veoma dirljiv razlog. Dve nedelje nakon što su izgubili bebu, Nikol i Kajl su odlučili da se u čast svog nerođenog deteta zavetuju se jedno drugom na večnu ljubav. U parku, gde su se zaljubili jedno u drugo, pred matičarkom, koja je ujedno Nikolina mama, rekli su "da" - ljubavi, životu, budućnosti...

U videu koji je mlada, koja je glumila u filmu "16 i trudna", podelila na TikToku, objasnila je da je venčanica koštala nešto preko 1.000 dinara (10 funti), a da je celo venčanje, dozvole, dokumenta i sl, koštalo manje od 10.000 RSD (70 funti).

Uprkos velikoj tugi i bolu zbog gubitka bebe, za Nikol je taj dan bio "najposebniji dan u njenom životu". 

Pogledajte kako izgleda haljina od jedne "crvene" i kako je izgledalo ovo njihovo intimno venčanje...

"Dve nedelje nakon što smo izgubili bebu, odlučili smo da 'pobegnemo' i u njenu čast se venčamo u tajnosti. Venčali smo se u parku gde smo bili na prvom sastanku. Moja majka je bila naš matičar. Venčanica je koštala 10 funti. Celo venčanje je koštalo manje od 70 funti, ali je bio najposebniji dan u mom životu", napisala je Nikol na snimku. 

MONDO