Šta nije u redu s njom?

IZGLEDA KAO SEKS BOMBA, A MUŠKARCI BEŽE OD NJE: Jednog je navela da ZAUVEK odustane od ljubavi, evo i zašto

Autor Tamara Veličković

Ako se neko suočio sa nizom bizarnih izjava i poteza tokom viđanja sa muškarcima, to je upravo ona.

Izvor: tiktok/screenshot/@xotigress

Jedna popularna tiktokerka odlučila je da ispriča sve o nemilim dešavanjima u ljubavnom životu. Ona je tom prilikom otkrila da joj je jedan momak rekao da ga je ubedila da potpuno prestane da izlazi, ali to nije sve.

Koliko nema sreće pri popularnim dejtovima sa jačim polovinama, tiktokerka je opisala u svega nekoliko sekundi u svom videu na mrežama.

Naime, ona je istakla da joj je jedan muškarac rekao da je obrisao sve aplikacije za upoznavanje, zbog čega je ona pomislila da on ima ozbiljno interesovanje za nju i njihov odnos. Ipak, muškarac sa kojim se videla, rekao joj je da je to uradio jer ga je ona naterala da shvati da je "upoznavanje sa nekim ozbiljno gubljenje vremena".

Osim toga, ova devojka je dobila pitanje od jednog udvarača. Zatražio joj je broj, a nakon odgovora, pitao ju je: "Ko si ti?". Još jedna neprijatna situacija dogodila se kada je jednom muškarcu rekla da se zaljubljuje u njega, a njegova reakcija bila je iznenađujuća - upitao ju je da li se kaje što je to rekla.

Očigledno je da je njen ljubavni život daleko od savršenog, ali ona nije jedina koja se suočila sa nizom neuspešnih sastanaka. Na primer, jedna žena je podelila video na TikTok-u u kojem je objasnila da ju je muškarac napustio prilikom proslave njenog rođendana, kako bi mogao da sa druži koleginicom.

Pogledajte njenu priču na društvenim mrežama...

(MONDO)

Tagovi