Ljubav

REKAO JE DA SAM PARANOIČNA, BILA SAM GLUPA! Ovaj detalj bi svima PROMAKAO, a zbog njega je shvatila da je verenik VARA!

Autor Tamara Veličković

Samo jedna sitna promena bila je dovoljna da jedna žena otkrije da je verenik vara.

Izvor: tiktok/screenshot/@diybreakup

"Jedne večeri bilo je sve drugačije", rečenica je kojom je svoju priču započela jedna korisnica TikTok-a. Naime, ona je u svom videu ispričala da je otkrila da je verenik vara, a samo jedna minimalna promena bila je dokaz za njene sumnje.

"Trenutak kada je trebalo da znam da me moj bivši verenik vara bio je trenutak kada je počeo da me ljubi drugačije. Sećam se toga vrlo dobro. Jedne večeri je došao kući i kada me je poljubio, bilo je drugačije, kao da je stranac. Rekla sam mu to, a on je odgovorio da sam paranoična i da tražim razloge da se ljutim na njega", započela je devojka.

Iako je u tom trenutku odlučila da mu poveruje, ova devojka ističe da je kasnije požalila zbog toga.

"Trebalo je da budem pametnija. Niko se ne probudi jednog dana i počne da ljubi potpuno drugačije. Stil ljubljenja se ne menja, stil ljubljenja se menja samo kada ljubiš drugu osobu, tako da je trebalo da znam to", zaključila je.

Nakon njenog videa, usledila je mnogobrojna podrška i pratioci su joj proučili da je razumeju.

"Ženska intuicija nikada ne greši", "Razlog zašto znamo kada varaju je taj što možemo osetiti novu energiju od nove osobe s kojom su bili”, "Ludo je kako primećujemo male stvari poput poljupca", glasili su samo neki od komentara ispod videa.

(MONDO)

Tagovi