Ljubav je...

ZA NAJZGODNIJIM DOKTOROM NA SVETU ŽENE LUDE, A EVO KAKVE ON VOLI: Vasilije citirao Zverku i zapanjio – jedno je PRESUDNO

Autor Maja Gašić

Evo šta Vasilije Vujović, najzgodniji doktor na svetu, kaže o ženama.

Izvor: YouTube/screenshot/moviemaniacsDE/Instagram/printscreen/dr.vujovic

Kažu da su žene slabe na doktore, a ako još izgledaju kao manekeni, kako im odoleti... Jedan takav redak "primerak" potiče baš i Srbije, iz Begrada, i zove se Vasilije Vujović. Ne tako davno britanski mediji su ga proglasili najzgodnijim hirurgom na svetu. Veoma laksava titula, ali ako do sada niste videli kako Vasilije izgleda, kada pogledajte njegove fotografije i biće vam jasno koliko je opravdana. 

Na njegovom profilu na društvenim mrežama, među operisanim nosevima, usnama, grudima i zadnjicama (Vasilije je uspešan plastični hirurg), naići ćete na gomilu fotki iz teretane, sa planinarenja, selfija... I na svakoj izgleda kao milion dolara! Upravo zato je među njegovim pratiocima na mrežama najviše žena.

Jedna od njegovih najnovih objava na Instagramu zbunila je mnoge. Vasilije je objavio slike Krisa Nota, popularne Zverke is serije, a kasnije i filmova "Seks i grad" a koji je poslednjih nedelja u centru skandala zbog optužbi za silovanje i od koga se ceo Holivud ogradio.

Pogledajte sliku koju je Vasilije objavio...

Iako je glumc sada na crnoj listi i pod istragom, hirurg je iskoristio njegov citat, odnosno lika koji tumači u seriji, a koji govori o tome šta je najvažnije pri odabiru partnera. Evo šta je Zverka rekao u "Seksu i gradu", a Vasilije se očigledno slaže:

"Stvar je u tome, što posled nekog vremena, jedino što želiš jeste da budeš sa nekim ko te zasmejava." 

Inače, Vasilija neprestano opsedaju žene koje mu na društvenim mrežama ostavljaju laskave poruke, ali ovaj 33-godišnjak je već poklonio svoje srce. Oženjen je, ima sina, i mada se bavi estetskom hirurgijom i praktičnom ulepšavanjem ljudi, to mu nije presudno kod suprotnog pola. 

"Ne volim agresivne devojke, već one koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Fizički izgled nije važan. Lepota je u oku čoveka koji gleda devojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lepa meni", izjavio je jednom prilikom.

MONDO