Ljubav

POKAZALA VERENIČKI PRSTEN I ZGROZILA SVE: Pohvalila se dijamantom, zbog 1 detalja je urnisali - "Fuj, ne bih pristala!"

Autor Tamara Veličković

Samo jedan detalj na ruci tiktokerke bio je dovoljan da naiđe na niz negativnih komentara.

Izvor: TikTok/Printscreen/gaonasjewelry

Svesni smo da živimo u digitalnom dobu u kojem je dovoljnan jedan post koji ćete nepažljivo objaviti, a koji će ujedno i ubrzo izazvati buru reakcija - pa makar kada je reč i o samo jednom detalju.

Danas je popularno da se svaka verena žena brojnim pratiocima pohvali vereničkim prstenom, ali postoje slučajevi kada ne naiđu na ovacije koje su očekivane.

Među njima je i jedna popularna tiktokerka čiji je primer dao važnu lekciju ženama širom sveta: uvek sredite nokte! Naime, ona je na svom TikTok-u podelila video u kojem se pohvalila vereničkim prstenom i prelepim dijamantom na ruci. Ipak, usledili su brojni negativni komentari.

"On: Da li bi se udala za mene? Ja: Aha", napisala je u videu tiktokerka.

Dok je nekolicina ljudi bila impresionirana prstenom, većina je zapazila neuredne nokte ove korisnice jer je gel koji je imala potpuno izrastao.

"Njeni nokti su na održavanju života", "Kada bi me dečko pitao da se udam za njega, a da imam ovakve nokte, definitivno ne bih pristala", "Moj najveći strah je da imam neuredne nokte kad me neko bude zaprosio", "Kako se hvališ prstenom, a imaš ovakve nokte? Ružno je", "Ovo je fuj", glasili su samo neki od komentara ispod ovog videa.

(MONDO)

Tagovi